Hae
Chandelierhome

Seinäkello haaveita

Haluan korostaa, haaveita.

Kesä on yllättävän kallista aikaa. Varsinkin jos tilanne on sama kuin meillä, eli kaikki puolivalmista. Saa rahaa oikeasti palamaan ulos jo perusasioihin. Ja onhan asioita muutenkin hieman priorisoitava. Kaikkien pihatöiden keskellä, auringonoton jälkeen, kauramaitokahvin kera on hyvä välillä rentoutua ja haaveilla. Minä haaveilen tänään seinäkelloista.

Inuse House Doctor seinäkello/    HK Harlequin Georg Jensen 1  & 2

Kellohaaveissani huomasin miten minua viehättivät hyvin eriväriset kellot ja osa jopa yllätti. Punaista ja sinistä? Selvästi kello saa olla tosi moderni ja minimalistinen. Pelkistetty ja hillitty, tai ehkä sittenkin väripilkku. En osaa edes vielä sanoa.

Aikaisemmin kotona runsaiden seinien keskellä, ei yhden kellon paikka tai ulkonäkö ollut niin ajatuksia herättävä. Se oli tarve-esine ja nykyään sen on syrjäyttänyt kännyköiden näyttöjen aika. Jokatapauksessa, ajatus uudesta kellosta saa minut mietteliääksi. Riisutuille seinille jossa jokainen asia on harkittu, ei nuin vain laitetakkaan ja mitä tahansa kelloa. Ehkä palaamme asiaan syksymmällä tai talvella?

Ps. Blogissa on ollut teknisiä ongelmia evästeilmoituksen takia, mutta nyt asian pitäisi olla hallinnassa. Siksi postaustahti ei ole ollut normaali. Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *