Hae
Chandelierhome

Aikaa ennen älypuhelimien

Heippa! On ollut oikea supertoukokuu pitkällä hellejaksollaan ja se pistää miettimään jälleen.

Yhtenä aurinkoisena ja ihanan kuumana päivänä mun oli pakko pysähtyä levikkeelle ja nousta autosta ylös. Katselin edessäni hohtavaa voikukkapeltoa ja tunsin oloni levottomaksi. En tiedä johtuuko se tästä äkillisestä lämmöstä, sen tuomasta ehdottomasta ajatuksesta nauttia joka hetkestä ulkona, tupakanpolton lopettamisesta vai jostain stressistä.

Laitoin Instagramissa storiesin puolella kysymyksen ilmoille liittyen somen käyttöön tänä upeana kesänä. Haastoin ihmiset vähentämään sitä huomattavasti ja enemmistö olikin sitä mieltä että aikoo vähentää puhelimen näpryytä. En siis ole ajatuksieni kanssa yksin!

 

 

Mitä minä aijon nyt siis tehdä? Mitä ylipäätään tein aikana ennen älypuhelimien?

Pysähdyn ensi kerralla järkkärin kanssa kuvaamaan sitä voikukkapeltoa. Aloitan uuden kirjan. Käyn entistä enemmän ulkona ystävien kanssa ja upotan ahkerammin hansikkaani multaan pihatöissä. Käyn päivittäin lenkillä ja ajan autolla ystävän luokse watsup viestin sijaan. Ja näpräilen puhelinta, kohtuudella. Mukavaa viikonjatkoa! Savossakin on pinkkejä puita, tosin ei kirsikan vaan omenan. Aivan ihanat!

4 kommenttia

 1. Sirpa Kananen kirjoitti:

  Hyviä mietteitä!

 2. Piia / La La Lilja kirjoitti:

  Hyviä ajatuksia! 🙂 Älypuhelinta tulee helposti näprättyä vähän väliä, ja sen vuoksi koetankin olla aina viikonloput niin vähällä somen ja puhelimen käytöllä kuin mahdollista. Muutenkin koetan jättää puhelimen laukkuun töiden jälkeen ja olla välittämättä WhatsApp -ryhmien piippailusta 😀

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia <3

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Piia/ La La Lilja. Kiitoksia. Näinhän se tosiaan on ja siihen on niin jo tottunut siihen kännykän näpryyseen. Pahimmat hetket juurikin jos siinä on ystävä vieressä tai ollaan puolison kanssa menossa nukkumaan. Tästä tavasta on päästävä kyllä eroon. Mukavaa viikonjatkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *