Hae
Chandelierhome

Skandikodin kesätyyli

Täällä on jääty pienelle kesälomalle yövuorosta ja nyt vain täytyisi kääntää rytmi lomamoodille ja pistäytyä viinikaupoilla pian. Aurinkoiset, lämpimät kesäpäivät saavat vähentämään vaatetta ja suu halajaa fressiä, värikästä ja simppeliä. Mieltymykseni kesäkodin tyylin suhteen näyttävät kulkevan käsikädessä asian kanssa: Yksinkertaista, raikasta ja vähän värikästä.

 

 

Kodintyyliin on niin helppo lisätä värejä kukkien avulla ja päätin tänä kesänä hyödyntää erityisen paljon villikukkia luonnosta, koska ne ei maksa mitään. Ensin täytynee vain perehtyä miten saada näistä pienet hyönteiset häädettyä pois. Kokemusta villistä kimpusta ja sen tuomista pikku perkeleistä nimittäin on. Loman kunniaksi hankin nyt vielä tämän kimpun kauppiaalta ja ripottelin kukat minimalistiseen tyyliin useampaan maljakkoon.

Muuta kesäistä sisustamista meillä nähdään nyt vaaleiden tekstiilien lisäksi muutamana simpukkana olo- ja vierashuoneen puolella.

 

Kohta pitäisi kammeta suihkuun ja kaupunkiin pikaisille ostoksille. Sen jälkeen on tiedossa puudelinpesua, pihatöitä ja ihmisiä kesäyössä. Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *