Hae
Chandelierhome

Luonnonkasvit sisälle

Siinä missä kevään ensimmäinen tulppaanikimppu on maaginen, on myös kesän ensimmäisellä villikukkakimpulla omanlaisensa tunnelma kotona. Se tuo palan summeria myös sisätiloihin. Se on ihan yhtä ihana kuin kesän ensimmäinen sadekuuro.

 

Näinä harmaina sadepäivinä sitä alkaa kaipaamaan jotain piristystä sisälle huusholliin ja mitkäs sen nätimmät kun mustikanvarput ja kielot. Ilmaisiakin vielä.

 

 

 

ENTÄS NE ÖTÖKÄT?
Olen useampana kesänä ruukannut hyödyntää näitä luontoäidin antimia ja alkuun nämä toivat sisälle hirveän määrän pieniä ötököitä. Sitten älysin että kasvit täytyy ainakin huuhdella ja ravistella jotta enimmät hyönteiset jää joukosta pois. Jotenkin olen myös mieltänyt valkoiset, pörheäkukkaiset kukat herkemmin hyönteisiä sisältäväksi ja olen suosiolla jättänyt nämä poimimatta. Muita vinkkejä en näihin sitten tiedäkkään, mutta kertoa saa jos joku enemmän ymmärtää näiden päälle?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. Merimiehen vaimo kirjoitti:

    Kivoja! Ihana kun kesällä saa luonnosta hakea kukkia sisälle, kummasti piristää ilmettä heti 🙂

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Kiitoksia Merimiehen vaimo 😊 tämä on niin totta, ja kaikki tosiaan ilmaista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *