Hae
Chandelierhome

Haaveiden kesä 2018 & prioriteetit

Heippa kesäkuu ja muut. Täällä on suunnattu sääret ja mintissä olevat ripset kohti kattoa ja aloitettu haaveilu. Mikäs sen mukavampi tapa viettää viimeinen lomapäivä kuin haaveilla? Näin siis eilen. Nyt ollaan jo takaisin arjessa ja tiedossa olisi iltavuoroa.

 

1. By Lassen Kubus Lolo vaasi / Room21

2. Katriina Nuutinen Perho peili / Finnish Design Shop

3. Ferm Living Wire Kori / Designkaupat

4. Focus Light upotettava valaisin / NetrautaEIKUN OIKEASTI

 

Truehaaveilijan listalta löytyy aina niin tarpeellisesta ja käytännöllisestä siihen ei niin tarpeelliseen, mutta sitäkin ihanempaan iloon silmälle kotona.
Katsotaan sitten lähempänä joulua? Todellisuudessa meillä on nyt kesän ja syksyn priorisoinnit niin, että koirilta hoidetaan pois alta menoja. Kuten Hilkan sterilisaatio, lonkkien ja silmien viralliset kuvaukset, mahdollisesti muita kuvauksia kun se nostelee mystisesti takajalkaansa välillä lenkillä kovalla alustalla, hammaskivenpoistoa ja muuta sellaista ajankohtaista tälle vuotta.

Lisäksi on piiiitkä liuta muita tärkeitä menoja, mutta kyllä ne sieltä pikku hiljaa tulee hoidettua. Ei anneta stressin tulla, muistatteko. Loman aikana tuli maattua turhankin paljon hirveän flunssan takia ja nyt energian määrä on taas kuin pienessä kylässä. Vapiskaa to-do listat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *