Hae
Chandelierhome

Kylie at home skandikodissa?

Joskus palaset loksahtavat juuri oikeille raiteille, löydät jotain ihanaa ja tunnet vain ratkaisun niin oikeaksi. Kunnes kuluu pari vuotta ja tajuat ettei ne enää ehkä istukkaan sun valintoihin? Voi Kylie At Home minkä teitkään!

 

Pari vuotta sitten meidän huushollissa vallitsi runsas, säihkyvä ja todella naisellinen ote sisustuksessa. Pidän toki vieläkin naisellisuudesta ja pienestä säihkeestä, mutta niin paljon hillitymmällä otteella ja purkaessani yksi päivä vaatehuoneen sisältöä ( paikka jonne on työnnetty hyvin paljon krääsää ) löysin nämä Kylli tädin tyynyt. Niin kauniit, säihkyvät ja niin too much.

 

Ostin tyynyt 2016 ja ne merkitsivät minulle tuolloin jotain. Ne olivat haluttu palkinto raskaasta vuodesta ja vaikka tekisi mieli taas vähän konmarittaa, en voi näitä laittaa vielä eteenpäin. Siispä eiköhän jätetä tyynyt kaapin ylähyllylle vielä toistaiseksi ja ehkä löydän näille jonkin paikan? Inhoan ajatusmallia että kun jotain on joskus hankittu niin siitä ei sitten ikinä voi luopua, mutta näiden kohdalla haluan vielä yrittää vaikka koenkin ne liian bling-bling meiningiksi meillä. Katsotaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *