Hae
Chandelierhome

Ison seinän ongelma

Heti alkuun ensin pikaiset juhannuksen kuulumiset. Vettä satoi ihan älyttömästi ja olin iltavuorossa torstaista-lauantaihin. Eikä harmita yhtään. Minulla tuli myös sään takia pieni blogitauko näköjään kun en päässytkään kuvailemaan ulos koivukujaa niin kuin oli tarkoitus juhannuksen kunniaksi. Ja sitten asiaan, en kyllä varsinaisesti tiedä onko vika isossa seinässä vai missä, mutta olohuoneen puolella olen pyöritellyt milloin mitäkin vaihtoehtoja seinillä. Tällä kertaa kokeiluna tämä romanttinen ja värikäs taulu.

 

 

Seinä sisustaminen on oikeasti vaikeaa  ja olkkarissa on kokeiltu jos minkälaista ratkaisua seinillä, kuten : Uuden taulun lumoaEl Lissitzky: Composition proun gba 4 seinällä ja Menun Pov uudella paikalla postaukset kertovat. Eikä kyllä lopullista ratkaisua löytynyt nytkään. En suosi väliaikaisia ratkaisuja ostaessa, mutta sisustaminen jo kotoa löytyvillä elementeillä on tuttua puuhaa se.

Tämän seinän olen mieltänyt jotenkin tosi haastavavaksi ja kaikki alkoi oikeastaan siitä kun hankin tämän Gubin Multi-lite valaisimen ja koin ettei se sopinut Menun Povin kanssa samalle maisemalle. Luulin että seuraavaksi laitetun El Lissitzky julisteen myötä ongelma olisi ratkaisu ja lisäksi luulin että tästäkin olisi aikaa jo ainakin puoli vuotta, mutta hupsis se olikin huhtikuussa. Vääriä luuloja joka tapauksessa. Loppuun vielä kuvat aikajärjestyksessä. Mielessä on pyörinyt myös ajatus taulukollaasista, mutta kuten näkyy, ei sitä ole vielä kokeiltu. Ps. Mä rakastan tulppaaneja.

 

 

 

 

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Tehetä kummastakin koirasta isot mustavalkoset kuvat seinälle 🙂

 2. Milla Sukhilta kirjoitti:

  Tiedän, että monelle tämä kuulostaa aivan painajaiselta ja paluulta 20 vuoden taakse (tai kauemmas!), mutta mielestäni ryijyt ovat ihania – tai matot seinillä noin yleensä, jo ihan akustisten ominaisuuksiensa vuoksi.

 3. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Anonyymi 🙂

  Ihana idea kiitoksia. Ja itseasiassa meillä on tilaustaulu odottamassa vain ripustamista paikalleen (makuuhuone) ja tässä taulussa aiheena on juurikin nämä meidän koirat. Jostain syystä en ole lämmennyt pariin vuoteen enää valokuville seinän puolella vaan tykkään teoksista joissa tulkinta jää vähän auki ja katsojalleen valinnaiseksi. Mukavaa alkanutta viikkoa!

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa Milla Sukhilta.

  Olen aina tykännyt ryjyista ja meidän kunnalla olikin itseasiassa modernien ryijyjen näyttely. Hyvä vinkki tämäkin! 🙂 Viikonjatkoa!

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Itse olen suunnitellut isolle seinälle valokuvalistoja, joihin on sitten helppo vaihdella kuvia (sisustusvalokuvia) fiiliksen mukaan.

  P.S. sun seinien väri on aivan ihana! Mitä väriä olet käyttänyt?

 6. ChandelierHome kirjoitti:

  Kiitoksia vinkistä. Tämäkin hyvä ehdotus 😊

  Vaaleampi seinä on Tikkurilan Paperi ja tuo greige seinä on tapettia jota myytiin pari vuotta sitten K-raudassa mutta nimeä en muista enää :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *