Hae
Chandelierhome

Kohti modernimpaa kotia | Vierashuone

Viime kesän lopulla aloitettu kodin modernisoiminen pikku hiljaa kuin unohtui kesän tultua, sillä näin lämpimällä ilmalla tarve sisustaa lakkaa pieneksi hetkeksi tai ainakin laskee sen 85% allekirjoittaneella. Kirjoittelin viimeksi syksystä, sen kaipuusta ja usein syksy onkin ollut itselleni se kimmoke siihen että kodin nurkat alkaa taas kiinnostamaan. Tällä kertaa pelkkä syksyn ajattelu sai kivan inspiksen sisustamiseen.

 

 

Tein Instagramissa storiesin puolella kotikierros videota vierashuoneesta ja sinne kurkistaminen  ” sisustuslasit päässä ” sai minut huomaamaan miten romanttiseksi huone olikaan jäänyt. Ei pidä ymmärtää väärin. Rakastan pientä naisellista otetta kodin tyylissä ja olenkin suosinut sitä kovin ahkerasti, mutta nyt sitä on liikaa. Tarkoituksena on piristää huoneen ilmettä pienellä budjetilla ja suunnitelma on seuraavanlainen.


JÄRJESTYKSEN VAIHTO 

Olen piiitkään jo toivonut vierashuoneen järjestyksen muuttamista ihan uusiksi. Sopiva huonekoko mahdollistaa esimerkiksi sohvasängyn siirtämisen, sivupöydästä puhumattakaan. Tähän vain täytyy varata aikaa ja saada ensin mies suostueltua hommaan mukaan.


TEKSTIILIT

Helppo ja edullinen tapa saada ilmettä muutetuksi. Sisustustyynyjä löytynee jo entuudestaan joten ja tällä hetkellä kiinnostaisi kokeilla vaihtaa päiväpeitolla huoneen värimaailmaa.

VITRIINI POIS

Meillä on tosiaan vitriini vierashuoneessa ja se on jäämistöä kodin maalaisromanttiselta kaudelta. Olen rajannut sen kuvista pois aina koska en pidä siitä enää. Tyyliltään vitriini on siis romanttinen.

Mukavaa heinäkuun ekaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *