Hae
Chandelierhome

Kiukun kesyttämistä & toimiva matto eteisessä

Ensiksikin kyllä. Pari kertaa jo bloginkin puolella vihjailtu kiukku, se sisäinen pirttihirmuni alkaa olla karkoitettu ja on yksinkertaisesti helpompi olla positiivisempi kun ei ärsytä kokoajan. Reseptini tälle: Rentouttava patikoimisreissu kallioisessa maastossa kotipaikalla ystävän kanssa. Alkanut sadekuuro ei ollut este, vaan oikein hyvä juttu, olipahan vähemmän öttiäisiä kimpussa. Tämän jälkeen extempore reissu mökille ja sitten kaksi vähemmän extemporea viinipulloa kylkiäiseksi. Tuntui hyvältä kertoa vilpittömästi lenkkipolulla ystävälle että yksi asia mitä hänessä rakastan on juurikin sellainen tietynlainen spontaanius ja se että me ollaan molemmat niin läsnä että älypuhelimetkin unohtuu aina kun tavataan.

Ja asiasta hyvin luontevasti toiseen. Uskalsin vihdoinkin kaivaa kotiin yhden maton esille ja kylläpä tuli jälleen huomattua miten pienillä asioilla on iso vaikutus. Meillä on siis villakoira Vilma joka on opetellut sisäsiistiksi ja pikku hiljaa tämä tapa sujuu.

Eteisen matossa suosin ehdottomasti tällaista nukkakarvaista joka imaisee enimmät kosteudet koirien tassuista ja tarvittaessa omistakin kengistä. Se on helppo pitää puhtaana eikä se vaadi pesulassa puhdistusta mikä on myös yksi kriteerini mattoja hankkiessa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *