Hae
Chandelierhome

Lähdeveden plussat ja miinukset

Hieman alle neljä vuotta sitten totesin ensimmäisen kerran meidän lähdevedestä etten pidä siitä. Yksi pesu käräytti katastrofaalisesti mun vasta blondatun tukan. Tämä on yksi lukemattomista miinuksista joita se on meidän kotiin tuonut ja ajattelin teille nyt valaista sen tuomat plussat ja miinukset. Mainitsen myös jo heti alkuun etten halua yleistää. Kaikilla näitä ongelmia ei lähdeveden kanssa ole. Valitettavasti meillä on ollut yhtä tappelua veden kanssa ja tämä päivä on niiin fiilistelty, nyt on vihdoinkin vesiosuuskunnan waterit meillä! Nää megahelteet on ollut aivan ihania, hieman harmittaa kun herkkä nokkani ärsyyntyi auton ilmastoinnista ja ilmalämpöpumpun viilennyksestä kotona, eli olo on hieman kipeä mutta eiköhän se siitä! Ne plussat ja miinukset siis:

NIIN HUONOA

Metallien kertyminen hiuksiin. Tästä aiheutuva hiuksien kuivuminen, kiillon häviäminen ja värin tunkkaantuminen nopeasti. Itselläni esimerkiksi vaaleaväri alkaa tummua jo viikossa. Lisäksi metallien kertyminen likaa tukan nopeasti, sillä hius ei pääse puhdistumaan kunnolla koska on täynnä metalleja.

Vesipumppu ylipäätään on hirveä kapistus. Se ääntelee vähän väliä ja on kallis uusia. Ja sehän täytyy tosiaan uusia silloin tällöin.

Sähkökatkot saavat ihan uuden merkityksen. Vettä ei tule ja parhaimmillaan meillä talvella oli sähkökatkoja useampi viikkoon ja jouduin toisinaan sulattamaan lunta että pääsin pesuille ennen töihin menoa. Siis sulattamaan lunta!

– Metallien värin ja hajun kertyminen vaatteisiin ja astioihin konepesun yhteydessä.

– Tunkkainen maku ajottain. Esimerkiksi meillä on jo kk ajan maistunut vesi mudalle eikä sitä pysty ilman suodatinta juomaan.

 


JA NIIN HYVÄÄ 

– Kun mudan makua ei, on vesi pitkään valutettuna oikeasti raikas ja hyvänmakuinen!

Ilmainen! 

Thats it. Muuta hyvää en tähään nyt osaa oikein kertoa, mutta jokatapauksessa. Olen niin iloinen kun meillä vihdoinkin kunnon vesi! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *