Hae
Chandelierhome

Selkeä, modernihko ja minimalistinen puutarha?

Potkaisipa surkea-onni onneksi minua perseelle ja tulin lomani aikaan kipeäksi silloin kesäkuun alussa. Suunnitelmissa ollut kalliopuutarhan mylläys oli oikeastaan pelkkä etäinen ajatus, sillä minulla ei itselläni tuolloin ollut varsinaisesti kunnollista suunnitelmaa pihalle. Lennokkaita ajatuksia löytyi ja tykkäsin vähän kaikenlaisesta. Olin hieman hukassa. Toivoin että äiti ja sisko osaisivat nähdä sen mitä en itsekkään kunnolla nähnyt ja puutarha saataisiin reippaasti alkuun.

KUVA: SIRPA KANANEN

Pieni breikki puutarhahöyräkästä mihin olin itseni lietsonut ja nyt tiedän sen, että minusta ei ole viettämään edes puolta päivää puutarhanhoidossa. En jaksa upottaa sormiani jatkuvasti multaan ja en älyä kukista mitään. Oijon koipiani mieluummin aurikotuolissa tiristäen ihteeni helteessä tekemättä yhtään mitään kuin hoitaisin puutarhaani näin kauniina kesäpäivänä. Hiljalleen edistynyt terassin sisustus on muodostanut pienen punaisen langan pääni sisälle: Selkeää, pelkistettyä ja modernihkoa. Sitä haluan puutarhaani myös. Esiin kaivettu kallio takapihalla itsessään on jo kovin kaunis näky silmääni.

NÄIN MEILLÄ KUKAT PÄRJÄÄ! PS. EN OO YRITTÄNYT ELVYTELLÄ TUOTA HENKIIN , VAAN MIES KASTELI SEN SAMALLA KUN KÄSKIN MUUT KUKAT KASTELLA

 

Eli unohdetaanpa kaikki ne istutukset nyt toistaiseksi ja edetään asiassa pikku hiljaa. Yksi istutus kerrallaan kokonaisuus mielessä ja enemmin liian vähän kuin paljon. Ei mulla muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *