Hae
Chandelierhome

Vihdoinkin järkeä, vai otappa nuista selvää?

Terveisiä Savosta! Ensiksikin olipas kiva homma kun viimeksi ulos syljetty kiukkuinen postaukseni herätti keskustelua niin täällä blogin puolella yleisesti kuin Instagramissakin yksityisviestein. Aihe on tärkeä.

Asiasta luontevasti nyt toiseen ja olenko ainut jollekka on käy usein niin, että kun tulee elämässä vastaan sellainen tiukka tilanne taloudellisesti, sitä alkaa haaveilemaan vaikka mistä. Yhtäkkiä on pakko saada vaikka uudet verhot vaikkei entisissä mitään vikaa ole ja tietenkään näitä kun ei nyt rahatilanteen takia saada alkaa harmittamaan. Sitten koittaa tilipäivä ja et haluakkaan enää näitä verhoja koska tiedät ettei niitä ole mitään järkeä ostaa koska entisetkin ovat ihan kivat.

Minulle on alkanut käydä näin. Olen tuntemattomasta syystä alkanut kiristää kukkaroni nyörejä vaikka mahdollisuus ostaa jotain ei niin järkevää olisi ihan sallittuakin välillä jos siltä tuntuu, enkä lomarahojakaan ole vielä edes tuhlannut.

Mitä minä sitten olen tehnyt? Olen panostanut hetkiin. Kokannut mitä mieli tekee ja hemmotellut ystäviäni. Fiilis on todella hyvä ja minusta tuntuu että minussa ennen asunut himoshoppailija on saatu karkoitettua, tai ainakaan kohteena ei ole enää materialismi vaan onni löytyy muualta.

Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *