Hae
Chandelierhome

Joko saa miettiä syksyn sisustamista?

Elokuun ensimmäinen ja mun sisäinen syksymood ei tiedä miten päin olisi. Aamuissa tuntuu jo selvästi lähestyvä ruska-aika ja yölläkin on jo niin super pimeää että lepakot vaan lentää. Mutta päivästä iltaan asti porottava helteinen aurinko saa pasmat sekaisin. Niinhän se elokuu on aina ennenkin ollut vähän sitä sun tätä. Kouluun mennessä oli kylmä ja sitä puki villapaidan päälle ja puolenpäivän aikaan sitä harmitteli hikisenä asuvalintaansa kun aurinko alkoikin vielä paistaa. Töihin lähdetään takki päällä ja pois tekisi mieli tulla alasti. Ampiaiset on ihan sekaisin ja ne purkaa sitä minuun. Osa tutuista kesäkukista on jo hävinnyt, vai johtuuko se tästä helteestä?

 

Joka tapauksessa mua on alkanut hieman kiinnostamaan taas kodin sisustaminen ja suunnittelen pääni sisällä jo kodin värimaailmaa syksylle. Vaaleanpunaiset tekstiilit lähtevät taas kaappiin odottamaan kevättä ja tutut maanläheiset tulevat tilalle. Keskeneräinen makuuhuoneen remontti särähtää silmille ja se saadaan vihdoinkin tehtyä loppuun? Mitenkähän sitä joskus osaa sitten olla kun on kaikki remontit tehty.

 

 

Noin vuosi sitten alkoi meidän kodin muutos kohti modernimpaa ja sillä tiellä edelleen ollaan. Pidän tästä uudesta, pelkistetymmästä tyylistä kovin ja tuntuu että vihdoinkin on löytynyt se mun juttu.

Meillä on menossa kotona kuistin päivittely K:lla ja mä olen pitänyt tänään siivouspäivää verkkaisesti. Tervetuloa elokuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *