Hae
Chandelierhome

Kiitoksia kesä 2018

Tämän viikon kruunaa vielä kesän ensimmäiset ja viimeiset festarit. Sen jälkeen taidan rueta fiilistelemään lähestyvää syksyä ihan tosissani. Kulunut kesä on kaikinpuolin ollut aivan ihana. Helteistä on nautittu paljon, viini on virrannut liikaa ja tavaran sijaan rahat on käytetty elämyksiin. Tärkeitä asioita on hoidettu pois alta, kuten vesiremontti ja pian etukuistikin valmistuu. Suosivilla keleillä oli ehdottomasti näppinsä pelissä ja ehkä myös sillä että olen tuntenut oloni känkkäränkkä päivistä huolimatta aika tasaisen onnelliseksi kokoajan. Se on hyvä juttu se.

 

Päivät alkavat lyhentyä huomattavasti ja pitkästä aikaa olen sytytellyt kynttilöitä iltaisin. Niiden tuoma valo on jotain mitä ei edes viime talvena ostetut huiput ledkynttilät korvaa. Mielessä on jo kesätekstiilien työntäminen vierashuoneen yläkaappiin.

 

Nautitaan nyt kuitenkin pieni hetki tästä ihanasta kesästä ja viikonloppuna vielä kerran kertaa kaksi nautitaan ihmisistä kesäyössä. Sen jälkeen alkaa syksyn suursiivous!

2 kommenttia

  1. 1darem kirjoitti:

    Löysin nyt blogisi kun syyssisustuksia katselin. Kiva lukea juttujasi ja ihania kuvia.

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Heippa 1darem. Oi kiitoksia ja jätit vielä kommenttiakin. Mukavaa viikonjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *