Hae
Chandelierhome

Apua otin lävistyksen!

Viikonloppu oli yhtä juhlaa ja en muistakkaan milloin olisi tullut vedettyä niin paljon tuplajuusto pizzaa ja viiniä. Kaikinpuolin kuitenkin oikein kelpo viikonloppu ja tulipa otsikon mukaisesti otettua hyvin spontaanisti, viinin terästämällä päällä lävistys. Itseasiassa meidän seurueesta kaikki otti lävistyksen ja yhtä spontaanisti. Tämän viisaan ajatuksen heitti ilmoille pikkusiskoni. TRAGUS LÄVISTYS, YKSINKERTAINEN JA HUOMAAMATON

Eli se sijaitsee korvanlehden lähellä. Ei pitänyt sattua, mutta kyllä se sattui. En ole ikinä haaveillut lävistyksistä ja en  ole sen tyylinen ihminen muutenkaan että niitä itselleni haluaisin, mutta näköjään olin toista mieltä pari päivää sitten. Minulle tuli yllätyksenä miten pitkään tämän paraneminen kestää, jopa vuoden? Plussaa tässä lävärissä ehdottomasti on sen sijainti. Se näyttää melkein tavalliselle korviksen paikalle. Ajattelin myöhemmin laitattaa tähän ehkä mustan korun koska en välitä näistä timantin tyylisistä yhtään. 

PAHOITTELUT PERUNALLA KUVAAMISESTA 

Nyt on kesä mulla virallisesti ohi ja jatkossa hifistellään syksyä, sieni- ja omenapiirakkaa, punkkua, kynttilöitä ja paljon teetä. Haravoidaan posket punaisena ja päivitellään avoterassin sotkuisuutta kun lehdet alkaa kunnolla lennellä tuulen mukana. Minä niin jo odotan oikeasti syksyä ja tuntuu että puhkean kevään lisäksi myös tuolloin kukkaan. Harmaat, sateiset päivät ovat armollisia, ne sallivat jäämään torkkupeiton alle ja kehoittavat katsomaan vain Netflixiä. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *