Hae
Chandelierhome

Syksy tuo syvyyttä ja enemmän sävyjä

Vaikka aikalailla tasan vuosi sitten vallan hullaannuin tähän pelkistettyyn, moderniin skandikodin tyyliin ja konmaritin sen minkä kerkesin, aloin tänä syksynä jälleen taas kaipaamaan sitä mitä syksyisin nyt yleensä kaipaan kotona sisustuksessa: Lämpimiä torkkupeittoja, murrettuja maanläheisiä sävyjä ja kynttilöiden loistetta.

Ja muuta elämässä: Sienipiirakkaa, punkkua, kirjoja, haravointia, kirpeitä aamuja, omenapiirakkaa, marjoja, mustikkapiirakkaa, paksuja huiveja, pihlajanmarjoja, ruskaa, sadetta, kumppareita, pitkähihaisia, tv-sarjoja ja kerrospukeutumista.

 

 

 

Syksy tuo meille sisustukseen enemmän syvyyttä. Kun päivät harmaantuvat ja valo on pölylle armollisempaa, ei haittaa jos tavaroita lisää hieman esille. Tulee hygempi olo (onko se oikein taivutettu?) koska eikös passaisikin nuiden silkkikukkien viereen vaikka lasillinen punkkua ja hyvä kirja? Lisäksi rakastan viininpunaisen ja luumun sävyjä sisustustyynyissä ja pitkästä aikaa shoppailinkin meille uusia tyynyjä kotiin H&M:stä. Täytyy vain silmäkovana kytätä ettei Vilijonkka näitä tuhoa niinkuin ehti vähän kesän sisustustyynyjä jo maistaa. Nyt lähdetään kohta koirien kanssa lenkille ja huomenna ystävättären kanssa mökille rentoutumaan. Mukavaa viikonjatkoa! Loma se vain jatkuu täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *