Hae
Chandelierhome

Suorittamista & useita päiväunia

Siltä se meinasi alkuun tuntua ja tuntuu nyt taas. Tein niin tai näin, näytän kaipaavani suorittamista arkeeni. 

Loman ensimmäisenä viikonloppuna mulla meinasi roihahtaa useampi rauta tuleen ja siinä missä puhuin patikoimislenkistä ja syyssiivouksesta, kaipasin kuitenkin pientä rentoutumista. Sitten muistin miten ystävätär sanoi sen niin helposti. 

– Lomalla voi nukkua vaikka monet päiväunet päivässä. 

Ja näin minun ensimmäinen viikkoni kului, hyvin pienillä suunnitelmilla. Nukuin joka päivä ainakin 9 tunnin yöunet ja päivällä nukuin lisää jos siltä tuntui. Energiat saatiin todellakin ladattua ja univelat kuitattiin. Tämän jälkeen liiallinen nukkuminen ja lepo toi päinvastaisen tunteen: alkoi väsyttää enemmän ja laiskottamaan. 

Tämä viikko onkin buukattu ihan täyteen ja jokaiselle päivälle on jotain ohjelmaa ja tekemättömien töiden suorittamista. Sillä tästä kaikesta saan sen energian arkeeni kuitenkin loppupeleissä, touhuamisesta kotona, aikaisista aamuista ja monesta raudasta tulessa yhtäaikaa. Ja niistä univelkojen nukkumisesta pois silloin tällöin. Taidan olla hieman levoton sielu enkä koskaan tule olemaan sellainen joka herää joka aamu klo 8. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *