Hae
Chandelierhome

Ihminen on laumaeläin, 4 x asiaa ystäviltä opittuna hiljattain


Lähdettiin koirien kera pari päivää sitten yötä kotipaikalle ja sieltä palattuamme takaisin, oli syksy saapunut kunnolla meille. Avoterassin joka vuotinen lakaise itsesi hermoromahduksen partaalle operaatio sai alkaa ja se kestää siihen asti kunnes lumet tulee. 

Ihminen on laumaeläin. Minä kaipaan säännöllisesti ihmisiä elämääni ja en viihdy pitkiä aikoja yksin. Kun taas mun K taas selvästi nauttii yksinäisistä hetkistä ja hakeutuukin näihin, vaikka yksin jonnekkin metsään. Niin erilaisia myö kaikki ollaan. 

Huomaan peilaavani herkästi ihmisiä, eikä pidä ymmärtää väärin. En tarkoita matkimista. Tarkoitan enemmän sellaista erilaisuuden oppimista ja omaksumista. Hyvän tiedon vastaanottamista ja sen eteenpäin laittamista.

HERKULLISIA RESEPTEJÄ

Pizza tuplajuustolla on nykyään ihan vakio ja niihin hetkiin kun kaipaan jotain terveellistä, mutta täyttävää: Paistan kanafileitä ja ruskistan pähkinöitä pannulla. Päälle vuohenjuusto sulamaan ja joukkoon vihersalaattia. Kastikkeeksi valitsen balsamikon ja toimii muuten joka kerta. Liian hyvää, kuten toi juustoöveri pizzakin. Kiitoksia tytöt. 


TYTTÖJEN ERÄMAASEIKKAILU 

Ihan huippu sarja Yle Areenassa. Vähän aikaa sitten ystävätär sivisti minua tällä ohjelmalla.  

TERASSILLE KLO 10

Miten huippua on tehdä edes kerran elämässä niin että lähtee aamupäivästä terassille muutamalle.

KASVONAAMIOT KERRAN VIIKOSSA VÄHINTÄÄN

Eilen shoppailtiin ihan kunnolla ystäväni kanssa ja hänen sanoistaan innostuneena päätin että jatkossa minäkin laitan edes kerran viikossa kasvoilleni naamion. Ne rentouttavat oikeasti ja kait ne ajan kanssa myös toimivat. 

Kuten huomaa, on nämä vastaanotetut tavat ja asiat lähinnä ruokaan ja elämyksiin liittyviä. Näissä asioissa on mukava virkistää itseään ja kokeilla uutta. Sen sijaan en kaipaa selkeitä neuvoja elämäntyyliin tai valintoihin, vaan ärsyynnyn herkästi jos huomaan että  elämä yritetään puristaa samaan muottiin kuin oma. Hyviä tapoja ja energiaa ammennan itseeni ihan hiljaa ja joskus ihan huomaamatta. Niin erilaisia myö kaikki ollaan ja se on rikkaus. Leppoisaa iltaa kaikille. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *