Hae
Chandelierhome

Moderni lukunurkkaus

Lomalle sanottiin heipat ja arki toivotettiin hieman naama vinossa tervetulleeksi. Näin kahden viikon jälkeen kehtuuttaa lähteä töihin, mutta toivon että arki imaisee nopeasti tahtiinsa ja nämä olotilat tästä hälvenevät. Asiaa ei auta se että vietettiin lauantaina syksyiltaa tai mun loman lopettajaisia niin että tukka tutisi. Kaikinpuolin kuitenkin oikein miellyttävä loma. Yllättävän nopeasti sitä ihminen laiskistuu.

Kesällä sisustus tuntui pysähtyneen meillä ja asiat oli muutenkin tärkeysjärjestyksessä. Oli vesiremonttia, Hilkan eläinlääkärikäyntejä ja muuta. Nyt nämä kaikki ovat takanapäin ja annoin itselleni luvan pitkästä aikaa shoppailla. Jäin kyllä niin tähän koukkuun. Voisin jatkossakin pitää shoppailumenot minimissä kesäisin ja syksyllä sitten humpuutella jos kerta pakko on. Olen ylpeä että en ostanut mitään turhia heräteostoksia, vaan sellaisia mitä kotona on kaivattu oikeasti, kuten lukunurkkauksen päivittelyä.

LAAJENTAMISESTA SE ALKOI 

Alunperin täältä löytyi neljä makuuhuonetta joista sitten yksi käytettiin tähän olohuoneen laajentamiseen pari vuotta sitten. Iso olohuone on ollut hyvä ratkaisu.

Laajennettuun nurkkaan alkoi hiljalleen muodostua moderni lukunurkkaus jonka viimeisin päivitys: tämä Ikean Bestå toi hurjasti säilytystilaa.

 

 

Valmishan tämä nurkkaus ei vielä ole, kuten puuttuva matto sen jo näyttää ja pari muutakin asiaa tila kaipaa, mutta niistä sitten myöhemmin. Meillä tapahtuu asiat yleensä tosi hissunkissun  ja se on toisaalta ihan hyvä, asioita tulee harkittua enemmän ja en haluaisi hutihankintoja enää tehdä. Harkitseminen ja laatu korostuvat hankinnoissa nykyään huomattavasti enemmän ja tästä olen todella hyvilläni. Vielä kerran, tervetuloa arki. (Nyt jo ehkä hieman nätimmin hymyillen) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *