Hae
Chandelierhome

Rennon terassin ehdoilla

 

 

Meidän avoterassin sisustus on aina ollut aika minimaalista. Kausikukat, lyhdyt ja muutamat kalusteet, niistä on terassin sisustus tehty. Siellä käytännöllisyys, mukavuus ja helppous menee visuaalisuuden edelle ja en voi näköjään vieläkään olla hehkuttamatta niitä rumia auringonotto tuolia vaikka kesä meni jo.

Esteetikkona sitä tietenkin kaipaa aina välillä ympärilleen jotain kaunista ja löydettiin meidän syksyiselle terassille muutama uusi juttu edullisesti.

 

 

 

 

Meidän etanolikaamina on tarkoitettu sisälle, mutta valvottuna (kuten aina näiden kanssa) pärjää se myös tyynessä kelissä ulkona. Miten pienen palan tunnelmaa se toikaan pimeisiin iltoihin yhdessä lyhtyjen kanssa. Varsinaista lämpöä tästä ei hohka, mutta sen asian hoitaa jatkossa meidän terassilämmitin joka saatiin vanhemmiltani. Rennon terassin ehdoilla ja ainoa miinus tässä lämmittimessä on sen ulkonäkö joka ei ehkä silmääni niin hivele, mutta nyt tarkenee istua vaikka iltaa ulkona ja näin myö tehtiinkin viime viikonloppuna. Leppoisaa viikonjatkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *