Hae
Chandelierhome

Mulla lähtee hirveästi hiuksia


En ymmärrä mikä mun hiuksia vaivaa, mutta nyt niitä oikeasti muuten lähtee liikaa. Alkuun ajattelin että ne on möksähtänyt syväpuhdistavasta shampoosta ja nyt mietin että ne on ehkä raivostunut siitä shampoosta, metalleista-eroon käsittelyistä, liian niukasta hoitoaineesta ja vaikka mistä muusta. Mutta niitä vain lähtee. Ei mulla normaalisti jää hiuksia niin paljon käteen niitä kammatessa sormin. Inhottavaa. Onneksi näitä hiuksia on entuudestaan reilusti päässä. On mistä tippua sitten prkl. 

STRESSIÄKÖ?

Tietenkin ensimmäisenä tämä tuli mieleen ja miksipäs ei? Todella kiireinen työ, tekemättömät remontit kotona. Ainahan meillä jokaiselle on jotain mistä välillä mielemme pahoitetaan ja ollaan ressaantuneita. Minulla on kuitenkin kohtalaisen hyvä paineensietokyky ainakin akuutissa työssä, mutta ei niinkään ihmissuhteissa. En kuitenkaan tunne oloani niin stressaantuneeksi että multa sen takia tippuisi hiukset päästä. 

MIKÄ SITTEN AVUKSI?

Tämä kysymys on siis heitetty teille muille.  

Uskoisin että vitamiinien syöntiä on lisättävä. Tähän mennessä syön Biotiinia ja Monivitamiini porea. Harjaan hiukseni luonnonharjaksella, en käytä fööniä enkä muotoilutuotteita. Taidan nyt huomenna hieronnassa pyytää hieromaan myös minun päätä. Jos jotain vinkkejä tulee mieleen niin auta neitoa hädässä!

KUVA: SIRPA KANANEN

Sellaisilla tunnelmilla pian vapaapäiville. Vielä yksi yö. Mukavaa viikonjatkoa kaikille. 

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Sattumalta päädyin blogiisi ja kun luin tämän kirjoituksen niin pakko kommentoida. En halua säikäyttää, mutta kyse voi olla
  myös jostain sairaudesta. Kilpirauhas sairauksissa (liikatoiminta ja vajaatoiminta) ainakin tippuu hiuksia. Oletko huomannut itsessäsi jotain muita muutoksia? Sydämen sykkeen nousua , painon tippumista, painon nousua? Sinuna kävisin lääkärissä ja pyytäisin ihan perusverenkuvan ja samalla kilpirauhas verikokeet.

 2. ChandelierHome kirjoitti:

  Heippa ja kiitos Anonyymi.

  Tämä kävi itsellänikin mielessä mutta ei ole pitkä aika kun perusverenkuva on otettu. Pitänee lähetettä pyydellä jos ei ala lisäravinteilla ja värjäystauolla rauhoittumaan. 😊

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Hiusten sykli on noin 3 kuukautta. Eli se mitä teit/stressasit/elit silloin 3 kk sitten on se syy miksi hiukset lähtee nyt.

 4. ChandelierHome kirjoitti:

  Ahaa kiitoksia Anonyymi. Tallaiseen tietoon en olekkaan törmännyt. Olen jotenkin ajatellut että hiukset reagoivat nopeammin esim rasitukseen 😮 Mielenkiintoista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *