Hae
Chandelierhome

Blogin uudet tuulet puhaltaa

Olen pitkään pitänyt blogiani rakkaana  harrastuksena. Se on ollut kanava johon olen saanut purkaa luovuuttani, intohimoa, inspiraatiota, arkea, vastoinkäymisiä ja oikeita tunteita. Tämä on niin terapeuttista hommaa ja sen lisäksi että olen saanut kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin (joihin en tosin ole vielä selvinnyt osallistumaan) olen saanut uusia ihmisiä elämääni ystävien muodossa, vaikken ketään näistä ole kertaakaan edes tavannut. Se sama intohimo joka meitä monia bloggaajia yhdistää, kannustava ilmapiiri sekä inspiraatio, ovat kaikki tuoneet minulle niin paljon hyvää. 

Kuluneen vuoden aikana olen kuitenkin salaisesti toivonut kehityksen kannalta jotain uutta ja nyt on uusien tuulien aika.

Sain ilokseni kutsun liittyä uuteen portaaliin jota ollaan rakentamassa hyvällä vauhdilla eteenpäin. Tämä on ovi jonka avattuani saan mahdollisuuden päästä kehittämään blogiani ja itseäni. Kun olen siirtynyt uudelle alustalle ja asiat siellä etenevät, minulle voi tulevaisuudessa aueta myös tilaisuuksia tehdä kaupallisia yhteistöitä blogissani.  Näitä kaupallisia yhteistöitä olen vierastanut pitkään, koska olen kokenut ettei pienellä blogillani ole yksinkertaisesti riittävää mainosarvoa enkä ole tarpeeksi hyvä tässä että niitä voisin tehdä. Mutta ehkä minusta tuleekin jossain vaiheessa hyvä tämän kehittymisen myötä mitä toivon saavani uusilta tuulilta.  Ainakin mukaan pyytänyt taho näki minussa potentiaalia jota en itse vielä nähnyt.
Joten luvassa on edelleenkin sitä ihan tavallista Chandelierhome kodin arkea, elämän vastoinkäymisiä, kotikierroksia, morkkiksia, villakoiria, innostumista, pohdintoja, ehkä joskus yhteistöitä, mutta ennen kaikkea rakkaudesta sisustamiseen sisältöä. Jään niin innolla ja ihan uudenlaisella energialla odottamaan mitä tuleman pitää. Pysykää kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *