Hae
Chandelierhome

Monitoimihuone

Eilen päättyi syyssiivouksen luova tauko ja sain mukavasti taas pengottua kaapit läpi. En ymmärrä miten tää on ees mahdollista, mutta vaatteita ja muuta turhaa lähti neljä säkillistä kierrätykseen vaikka mä en oo edes ostanut juuri mitään uutta ja joka vuosi parikin kertaa saatan tavaraa laittaa kiertoon?! Joka tapauksessa, enää olisi wc ja miehen huone jäljellä sekä ikkunat. Monta kertaa olen meinannut rueta ikkunoita jynssäämään koska viimeksi se oli oikeasti hauskaa kun tehtiin miehen kanssa porukalla. Naurettiin ihan typerille jutuille ja päiviteltiin likasia ikkunoita. Nyt on vaan ampiaisia ollut niin paljon ja minähän en silloin ikkunoita pese kun ne ovat muutenkin tästä viilenneestä kelistä sekaisin hyi.

Yhtenä päivänä houkuttelin miehen mukaani vierashuoneeseen ja kerroin että nyt muuten vaihetaan järjestystä.

 

En tykkää enää yhtää Ikean levitettävästä sohvasängystä, mutten näe järkeväksi uuttakaan nyt vielä ostaa kesken kaiken maailman remonttien ja muiden tärkeiden hankintojen keskellä. Vaikka mieli tekisi. Sellainen haahuilija minä olen…  Onhan siinä hyvätkin puolensa, säilytystila esimerkiksi, mutta nyt se on ikäänkuin piilossa, aivan oviaukon vierellä. Se ei ole ensimmäisenä näkökentällä, eikä hallitse tilaa enää.

Ajatus monitoimihuoneesta on pyörinyt päässäni aikaisemminkin, mutta jotenkin minua häirinnyt tuo meidän ihana sohvasänky niin paljon ettei huoneeseen ole huvittanut panostaa yhtään. Nyt siellä on selvästi paremmat energiat ja haavelistalla ei ole enää kuin mankelointipiste, ergonominen pöytä puudelien turkinhoitoon, päivitetyt seinät sekä toisenlaiset kalusteet. Melkoinen raakile, mutta huikeat suunnitelmat. Tämä huone tulee taipumaan vielä moneen tarpeeseen. Nyt lähden aamuvuoroon pitkästä aikaa. Leppoisaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *