Hae
Chandelierhome

Hiljaisen sankarin sädekehä ei näy

Martta käy kolme kertaa viikossa auttamassa iäkkäitä ystäviään pesemällä pyykkiä, käymällä kaupassa ja katsomalla hieman toisen perään.

Isoäiti vahtii mummutettaviaan jo toista viikonloppua putkeen, vaikka arkipäivät kuluvat vielä työelämässä normaalisti.
Hiljaisen sankarin sädekehä ei näy. Hän ei kerro siitä Facebookkiin tai paljon muillekkaan. Vaatimattomuus kaunistaa kieltämättä.
Facebookista luettavat sankaritarinat inspiroivat ja antavat motivaatiota itselle laittaa hyvä kiertämään. On hyvä että asioista puhutaan ja tuodaan muidenkin tietoon erilaisia tapoja tehdä hyväntekeväisyyttä. Joskus nämä ärsyttävät minua ja en tiedä johtuuko se siitä että minulla on tunne etten ole itse tehnyt tarpeeksi hyvää vai koenko että ihminen kiillottaa vain sädekehäänsä? Vai apua olenko mä vain niin negatiivinen…
Tiesitkö, että on olemassa tutkimuksia jotka todistavat että ihmisellä voi olla psykologinen perustarve tehdä toiselle hyvää, koska onnellisuus lisääntyy jakamalla. Epäitsekäs voi yksinkertaisesti paremmin. Tässä linkki aiheeseen liittyen. 
Nämä olivat miesflunssaan sairastuneen pohdintoja tällä kertaa ja nyt tsemppaan itseni ruokakauppaan jonka jälkeen kyyhötän koko loppu päivän viltin alla. On muuten ollut raju tauti ja toivottavasti tämä pian helpottaa, alkaa seinät kaatua kohta päälle kun oon vaan nukkunut ja somettanut sohvan nurkassa. Mukavaa torstaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *