Hae
Chandelierhome

Sairastuin miesflunssaan

En vähättele enää koskaan miesten kokemaa tuskaa. Sitä järkyttävää, vointia romahduttavaa tautia johon ne reppanat sairastuu. Se kun kurkkua kaihertaa, henkeä ahdistaa, yskittää, nenä vuotaa jatkuvasti ja yöt menee rykiessä.

Mulla ei oo ikinä ollut niin järkyttävää flunssaa kun viime viikon tiistaina. Onneksi paranin tästä ”nopeasti” ja neljän päivän jälkeen alkoi olla terveiden kirjossa taas. K:lla kesti viikon sama tauti.

 

Vaan nyt on taudit taputeltu ja arkeen palattu melkoisella työputkella. Siitä kun selvitään on tiedossa palkintona viininmaistajaisia anoppilassa pitkästä aikaa. 

Mulla on aika yksinkertaiset keinot ladata akkuja. Kulinaristi härkänainen kun olen, riittää että on viiniä, hyvää seuraa ja ruokaa. En toki aina tarvitse pullollista viiniä stressin poistoon, vaan monesti kiireetön lenkki saa huolet myös harteilta pois simppelisti. Ystävättärelle soitto auttaa sekin.

Ja tiedättekö mitä? Miten tämä syksy on mennyt niin kovin nopeasti? Siis nyt on jo lokakuu ja kohta marraskuu. Ja se minun rakastama talvi ja joulu, ne on pian täällä. Varokaa vaan, kohta alkaa joulupostaukset täyttää tän blogin. Tyylilleni uskollisesti aloitan jouluhöyräkän maltillisesti jo loka-marraskuun vaihteessa ja jos rehellisiä ollaan voisin aloittaa jo sen nyt heti. Nautitaanhan Halloweeni ensin pois alta, ihana juhla sekin vaikken silloin muuta yleensä teekkään kun maistelen niitä viinejä ja vedän herkkuja pöydän ääressä joka on katettu mustalla pöytäliinalla.

Hyvää alkanutta lokakuuta kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *