Hae
Chandelierhome

Tässä ja nyt: Minun syyskoti

Nyt on syksy parhaimmillaan ja mä joudun pidättelemään itseäni etten antaisi ajatuksien karata jo talven puolelle. 

Mikähän siinä on etten osaa nauttia mistään vuodenajasta silleen normaalisti vaan syksyä tulee ikävä jo heinäkuussa, talvea haikaillaan aina silloin kun se ei oo ja kohta mä kumminkin odotan jo kevättä ja niitä tulppaaneja. Joulun odotus on korkattu glögillä jo ennen ensimmäistä päivää marraskuussa ja sitten uuden vuoden jälkeen on jo kova tarve työntää se kaikki jouluun liittyvä takaisin kaappeihin. Sama kuvio toistuu vuosittain. Kun se elämä on kuitenkin tässä ja nyt. Aamun pakkaset, kuurainen maa ja puiden värien loisto. Ja en ole edes sieni tai omenapiirakkaa vielä syönyt!

Olohuoneessa ei sitten värien loistoa nähdäkkään ja sinne en niitä kaipaa. Maanläheiset, murretut sävyt on mun juttu, vaikka toisinaan huomaan ihastuneeni johonkin uuteen väriin kuten nyt esimerkiksi tietynlaiseen vihreään. 

Täällä aletaan pikku hiljaa tuudittautua vapaan viikonlopun moodiin ja nyt on ainakin ansaitut vapaat. Viikko töitä takana kohta ja se on sellainen juttu että olen ansainnut viikonloppuna viiniä niin paljon kun mieli tekee. Huomenna on perjantai ja siinä on aina jotain niin omanlaista tunnelmaa(vaikka olisit jo kolmatta viikonloppua putkeen töissä). Palataan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *