Hae
Chandelierhome

Ensilumen aikaa

Heräilin perjantaina puolen päivän jälkeen ja aloin huhuilemaan miestä. Vastausta ei alkanut kuulua ja rupesin miettimään että onko se edes kotona. Kurkistin ikkunasta. Siellä satoi lunta ja maa oli valkeana.

Unesta sekavana muistin että olin ollut yövuorossa ja kello on varmaan lähempänä yhtä nyt ja mies on kiltisti vielä töissä. Sitten tuli mieleen että minkähänlainen päivä työkavereilla on ollut siellä kentällä kun alkanut lunta pyryttämään kesken ajon..

Aikaisemmin viikolla mielessä pyörineet talvi sekä lumi eivät olleetkaan nyt lämpimästi tervetulleita ja olin pöyristynyt tuosta lumesta. Pihamaan haravointi on vasta aloitettu, talvikengissä puutosta ja noh. Kaikinpuolin en vain ollutkaan vielä valmis talveen, vaikka sitä niin tunnun välillä ikävöivän. Normaalisti hämärä eteinen kirkastui lumien myötä ja nyt kun ne on sulaneet on siellä taas niin synkkää. Siksi ehkä rakastan lunta (mutten ihan vielä sitä halua), se on niin valoisaa ja kaunista.

Vapaa viikonloppu sujui leppoisasti kotipaikalla ja anoppilassa käyden. Viiniä juotiin niin paljon kuin mieli teki ja tänään on ollut tukka kipeä. Heräsin äsken päikkäreiltä ja kohta sitten yöunille. Että silleen.

Ensilumi yllätti tänä vuonna myös tosi surullisesti, ainakin meillä Pohjois-Suomessa päin. Nyt leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikile ja yötä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *