Hae
Chandelierhome

Vihdoinkin säilytysratkaisu

 

Heipparallaa! Tiedättekö, mulla on ihan perjantaimood. Pitäisi rueta nukkumaan koska on yötyöhön meno, mutta täällä sitä vain istutaan läppärin äärellä, pyykkikone pyörii toista koneellista ja väsytä ei yhtään. Ehkä se yövuoro menee samoilla silmillä kuten viimeksikin. Ei vaan se on oikeasti inhottavaa, mutta minkäs tekee kun ei malta nukkua keskellä päivää aina.

Huhtikuussa huhuilin olohuoneeseen uutta lelukoria entisen tilalle jonka Vilma oli kussut pilalle. Se oli aika karmivaa, kun imuroin ja siirsin entistä lelujen säilytyskoria, eli rottinkikoria syrjään ja sen pohjasta tihkui virtsa ja pinnalla kipitteli hämäkäkki. Hyi.

 

Kesä meni spontaanisti shoppailulakossa ja säilytyskori jotenkin unohtui. Vaihtui vuodenaika ja harmaan villakoiran rakko venyi. Siis apua onneksi se ei enää tee tarpeitaan sisälle. Vilma vei tämän asian ihan uudelle levelille ulostamalla sohvalle useat satsit ja pissimällä sänkyyn monet kerrat.

Syksyn tullen kodin nurkat kiinnostaa muutenkin enemmän kuin kesällä, joten ympäri asuntoa levitetyt lelut alkoi hyppiä silmille. Nyt on Ferm Livingin Wire kori niitä varten hankittu. Kelpaa villapöksyjen jutut sinne laittaa.

Taidan kokeilla saada sitä unta tai ainakin katson muutaman jakson Love Islandia mikä on muuten ihan huippu hömppä. Leppoisaa keskiviikkoa.

2 kommenttia

  1. Led kasvivalaisin kirjoitti:

    Ihana kori <3

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Eikö totta Led kasvivalaisin <3 Mukavaa viikonjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *