Hae
Chandelierhome

Tili tuli ja se melkein meni

Laskujen maksaminen maanantaina, jolloin tuntuu että elin kasvaa otsassa muutenkin ei ollut viisas ratkaisu. Mä oon niin pahalla päällä ja asiaa ei auta se että tässä pitäisi töihin painella iltavuoroon. Haluan jäädä kotiin.

Tänään tuli ihan surkea palkka! Lisiä ei juuri ollenkaan koska olin lomalla maksussa olleen listan ja siihen päälle vielä palkattomia päiviä. Hurraa. Tili tuli ja se melkein meni.

Mua harmittaa miten nopeasti tämä aika menee ja etenkin tämä syys-lokakuun vaihde on mennyt ja perässä en ole pysynyt. Kohtahan mä normaalisti alottaisin jouluhöyräkänkin? Ja itseasiassa mua häiritsee ihan yleisesti tämä ajankulku ja se että olin 18vuotias kymmenen vuotta sitten.

Ja mikä se on tämä intiaanikesä oikein? Mä ajattelin että voitaisiin ne ikkunat vihdoinkin pestä, mutta eihän niitä nyt pysty kun ampiaiset on taas läsnä ja ihan sekaisin ja varmasti pistävät tällä kertaa.

Hirveää valitusta verkkosivullisen verran, mutta koittakaa kestää. Ei mun päivä selvästikkään. Jos jotain positiivista saisin alkaneesta päivästä ehkä irti, on se että heräsinpäs aikasin ettei oo rytmi ihan sekaisin. Huh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *