Hae
Chandelierhome

Unilomalla

 

 

 

Meille tuli puolison kanssa viime viikonloppuna kymmenen vuotta täyteen. Se on pitkä aika se ja joskus ihmettelen sitä miten me ollaan voitu edes olla niin pitkään yhdessä ilman että oltaisiin kuristettu toisiamme hehheh.

Ollaan kuin yö ja päivä mitä tulee esimerkiksi tyyliin, ruokavalioihin, joihinkin arvoihin ja muihin sekalaisiin liittyen, mutta luonteet meillä on yhtä toisen kanssa. Molemmat ovat sellaisia herkästi syttyviä, rauhallisia, huumorintajuisia ja toiset huomioon ottavia maanläheisiä tyyppejä.

Kympin kunniaksi lähdettiin viikonlopuksi Posioon katselemaan poroja ja patikoimaan. Nuoren parin romantique loma paljastuikin kunnon unilomaksi koska molemmilla oli akut ihan nollilla näköjään töiden takia. Nukahdettiin iltaisin jo kahdeksan jälkeen ja aamulla herättiin sitten virkeänä. Kaiken kaikkiaan rentouttava loma. Poroja näkyi tosi paljon, mutta Riisitunturilla ei ollut kivaa tuulen ja sumun takia. Ensi vuonna uudelleen!

Mulla jäi väsymys päälle ja tää viikko on kulunut jotenkin tosi matalilla energioilla. Ja jälleen kerran haaveilen jo talvesta. Palataan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *