Hae
Chandelierhome

Taulu vihdoin paikallaan & jälleen rikottu tyyny

 Saavuin ripeällä vauhdilla kotiin suoraan koulutuksesta. Taas kiire olevinaan, koska pitäisi ainakin pestä Hilkka, siivota ja yrittää vähän nukkua ennen yötyötä. Nukkuminen tärkeysjärjestyksessä viimeisenä, koska akkuja latasin nukkumalla reippaat 10 tuntia viime yönä ja yövuorojakin on vain yksi. Eli aika hyvin sen tottuneena valvojana jaksaa. K kauhistelee tätä ajatusmaailmaa ettei unta ennen yötyötä, mutta ollaan niin erilaisia unentarpeen suhteen muutenkin. Mä olen virkeimmilläni esimerkiksi viiden tunnin yöunilla, kun taas K tarvitsee ne ihanteelliset kahdeksan tuntia. Toki en aina nuku vain viittä tuntia yössä vaan joskus vetelen unta sitten vaikka sen kymmenen tuntia noin vain.

Kotona odotti taas rikki revitty tyyny ja näitä tuhojaan tekee meidän Vilijonkka. Minulla on syyni, miksi en hanki kotiini enää yhtään kallista sisustustyynyä ja se on tämä harmaa villakoira. Kyllitädin tyynyt on hyvän aikaa olleet jo kaapissa piilossa. Myös Hilkka kohtelee tyynyjä huonosti, joko nylkyttämällä tai repimällä leikin yhteydessä riehaantuneena. Harmittaa kyllä, mutta itsepähän ollaan sessut vapaiksi jätetty huuholliin aina pois lähtiessä. 

Olohuoneen lukunurkkauksessa on tehty pieniä edistyksen askeleita ja yksi näistä on taulun asettaminen seinälle. Se on sellainen juttu mikä jostain syystä jää AINA tekemättä heti ja toisaalta ihan hyväkin. Eipähän tule turhia reikiä seiniin. 

Taulut sisustuksessa on muuten yksiä suosikkejani. Niillä saa vaikutettua niin paljon tunnelmaan ja yleisnäkymään. Julisteita vaihtamalla saa helposti piristettyä sisustusta edullisesti. Nyt pesemään se Hilkka ja oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Yövuoron jälkeen jään pitkille vapaille. Palataan!

2 kommenttia

  1. 1darem kirjoitti:

    Meillä 11v vanha pystykorva jäkittää myös tyynynnurkkia😥. Vuosikas jämpti taas ei ole yhtään tyyynyä tuhonnut. Mukavaa vapaata 😃😄

  2. ChandelierHome kirjoitti:

    Oih siellä toisinpäin. <3 Kiitoksia! Mukavaa viikonjatkoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *