Hae
Chandelierhome

Pitkästä aikaa remonttia

Heippa kaikille ja mukava kun löysit tänne. Lämpimästi tervetuloa! Nyt on yövuorosta kotiin saavuttu ja ilmassa leijailee jotain uutta energiaa. Täällä sitä kirjoitellaan ensimmäistä kertaa uudessa blogikodissa. Tunnelmat on kuin uudesti syntyneet ja onhan tää ihan huikean hieno sivu. Tämän takana olleet leidit on kyllä tehneet hienoa työtä! Voin vaan kuvitella minkälainen työnmäärä tässä on ollut taustalla.

Normaalisti alottaisin marraskuun ekat postaukset jouluhehkutuksella, mutta täällä alkoi plussa kelit ja lumeton joulu on mulle ehdoton turn off! Tykkään siis kovin talvesta, pakkasesta, joulusta ja kaikesta siitä, joten hieman harmittaa kun ei pääse joulun odottamista aloittamaan niin aikaisin kuin yleensä koska syksyinen maa.

Uutta remonttia tiedossa

Kerrankin tulee palautuksia ihan oikeasti aika paljon niin minulle kuin puolisollekin ja päätettiin sijoittaa ne osittain viisaasti. Alkaa nimenomaan uusi remontti. Sellainen mitä ei päivitellä vaan vähän tai muuteta jotain kohtaa mitä viimeksi rempattiin.

Kodin 90-luvun wc olisi pitänyt räjäyttää jo ajat sitten, mutta meillä oli luovatauko ja sen jälkeen ne kaikki remontit ovat tuntuneet ajatuksena jotenkin todella etäisiltä, mutta ensi kuussa alkaa ja mitään aikataulua en tälle remontille halua asettaa joulun takia. Ei oo kiva odottaa joulua jos joku remontti varjostaa mieltä ja huushollista löytyy kuitenkin toinen vessa myös, joten ei mitään hätää kiitos ja ovella saa kätevästi piiloon jos häiritsee. Mies tekee meillä yleensä kaikki remontit, joten nyt on jo hyvä tsempata ihteensä etukäteen ettei vaan lipsahda aikataulusta ressaamaan ja valittamaan.

Värimaailmaa ja pintoja ei ole lyöty vielä lukkoon ja tässä kuussa ne ehtii kyllä hyvin miettiä loppuun. Ehkä innostutaan tästä remontista, energiat jäisi päälle ja ahkeroitaisiin muitakin remppoja pois alta kotoa? Nyt oikein hyvää marraskuun ensimmäistä kaikille ja vielä kerran tervetuloa seurailemaan sisustuspainotteista blogiani tänne Vaikuttajamediaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *