Hae
Chandelierhome

Kameran toisella puolen

Tuntuu hyvältä. Uusi alku, lähestyvä joulu ja sen arkipyhät. Vielä kun saisi sitä lunta, niin tää täti olisi tyytyväinen. Kulunut viikko mennyt niin lujaa, yhtä nopeasti kuin aikaisemmatkin ja en voi kuin ihmetellä taas sitä miten se aika meneekin niin nopeasti?

Uuden alun myötä haluan pysähtyä miettimään hetkeksi sitä minkälainen mun blogini nykyään on ja minkälainen ihminen siellä kameran toisella puolen on?

 

 

Sekalainen sisustusblogi

Sen enempää kaunistelematta. Blogini sisältö on ajankuluessa hioutunut aika sekalaiseksi sisällöltään, mutta pääpaino on ollut aina sisustamisessa. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta mikä liittyy sisustamiseen. Ne erilaiset kodit, ajankohtaiset trendit, klassikot, design ja se inspiraatio mitä me ihmiset jaetaan jakamalla kauniita kuvia kodeistamme nykyään someen.

Oma kotini on 90-luvun omakotitalo jota ollaan puolison kanssa remontoitu hiljalleen tähän päivään.  Se on vielä hieman raakile, mutta pikku hiljaa ja joskus mietin haikaillen sitä minkälainen elämä meillä onkaan kun kaikki remontit on tehty ja ei tarvitse remonttien keskellä asua. Joskus huomaan haaveilevani myös uudesta talosta.

Millainen sisustus meillä?

Kotimme sisustus edustaa mielestäni eniten skandinaavista tyyliä, jossa on aika paljon moderneja pintoja, ripaus klassikoita ja jonkin verran designia. Joukkoon on sekoitettu myös hieman vanhaa, mutta ei isoina pintoina vaan enemminkin pieninä sisustuselementteinä kuten maljakoina, tauluina ja kynttilänjalkoina. Nyt mulla on menossa myös jokin lasitavara villitys ja huomaan himoitsevani kirppiskierroksella maljakoiden lisäksi myös lasisia pulloja.

 

Perhe & kodin tunnelma

Nämä neidot ovat pienet akkani joita kutsun toisinaan myös s**t*n*n akoiksi ja heidät bongaa ainakin usein Instagramista storiessin puolelta minne pölisen niitä näitä ja jaan arkeani. Perheeseni puudelien lisäksi kuuluu avopuoliso jonka kanssa meille tuli hiljattain kymmenen vuotta täyteen yhteiseloa.

Kuvia varten en hirveästi sommittele tai välttämättä aina edes siivoa, vaan tykkään siitä että kuviin napattu tunnelma on aitoa ja sen hetkistä sellaisenaan. Kuvien rajausta harrastan ja paljon, koska kuten aikaisemmin kerrottu, eletään välillä remonttien keskellä enkä näitä keskeneräisiä pintoja halua kuviini.

Kuka minä olen?

En ajattele aina mitä sanon, mutta tykkään toisinaan pysähtyä ajattelemaan. Tunteiden paloa ja syvällisempiä pohdintoja siis. Pidän blogiani alustana jossa saan jakaa aitoja tunteita vaikka näistä morkkiksen joskus saankin…

Työskentelen kotihoidossa lähihoitajana. Alalla olen ollut kohta yhdeksän vuotta ja työ sopii minulle, koska olen aina ollut mummun ja ukin tyttö. Luova ala kiinnostaa myös, minussa on hieman taiteilijan vikaa.

Koen itseni persoonana aika helposti lähestyttäksi, maanläheiseksi, huumorintajuiseksi, rauhalliseksi ja hieman oudoksi linnuksi. Nappaan kaupassa usein sen vioittuneen tuotteen, pidän nörteistä, pelkään monia asioita, olen surkea leipoja, venytän kampaamokäynnit järkyttävän pitkälle ja mun silmät vaihtaa väriä. Olen tyypillinen härkänainen. Sellainen joka rakastaa ruokaa ja nautiskelua elämässä ylipäätään.

En tykkää olla kuvattavana, mutta ajattelin opetella olemaan koska kuvat bloggaajasta itsestään tuovat sisustusblogiin hyvän mausteen, eikö totta?

Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja tervetuloa mukaan!

Kuvat minusta: Sirpa Kananen 

Löydät minut Blogit.fi sivustolta ,  Bloglovinista,  Instaramista  ja Facebookista.        

6 kommenttia

 1. Kati / villa valko kirjoitti:

  Onnea uuteen blogikotiin! Hetken piti etsiä, että löytyi kommentointinappi. Hyvin näyttää entinen hybä meininki jatkuvan täällä uudessakin kodissa…

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Voi kiitoksia Kati <3 Mukava kuulla sinusta ja Bealle rapsutuksia!

 2. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

  Kauniita kuvia sinusta, mutta ymmärrän täysin tuskastelun kameran edessä. Lukijoiden näitä on kuitenkin kiva katsoa ja mielestäni mielenkiintoisimmat sisustusbloggaajat ovat niitä ketkä kertovat blogeissaan myös itsestään juttuja.

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Kiitoksia <3

   Se on kyllä totta. Itsekkin pidän lukijanroolissa kuvista joissa on kirjoituksien takana oleva bloggaaja itse.

 3. Sanna Inspired by love kirjoitti:

  Onnea uuteen blogikotiin! 🙂

 4. chandelierhomeblog kirjoitti:

  Kiitoksia ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *