Hae
Chandelierhome

15 asiaa minusta

En tiedä onkohan mulla liian korkealla nyt rima, mutta ajattelin että olisi aika jees jos saisin itsestäni annettua ulos kerran viikossa jotain tänne lifestylen puolelle? Pääpaino mun blogissa on aina ollut sisustamisessa, mutta luonnollisesti se on kaikessa laajuudessaan silti hyvin suppea alue blogimaailmassa.  Takki on herkästi tyhjä ja etenkin nyt kun junnaan syksyn, talven ja joulun odottamisen välimaastossa ja en tiedä mitenpäin olisin (tai mitä sisustaisin kotiini)

Inspiroiduin toisen mun boss ladyn eli Eveliinan blogista bongattuun 15 kysymystä ja vastausta artikkelista ja mikäs sen parempi tapa antaa mahdollisten uusien lukijoiden tutustua muhun ja vanhojen päivitellä tietojaan, Enjoy!

Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?

Oon fantasianörtti ja harrastin roolipelausta ylä-asteella. Mulla on nyt hiljattain ollut myös aamupahoinvointia ilman että olisin raskaana. Oon oksentanut muutamana aamuna ennen töihin menoa, syy tähän on ollut jo päiväyksen ylittänyt kaurajuoma kahvissa.

Mitkä ovat huonoja puoliasi?

Musta tuntuu joskus että mulla puuttuu jokin suodatin suusta kokonaan. Möläyttelen tosi herkästi ja monesti saan morkkiksen omista jutuistani. Sählään, dominoin ja kiroilen.

Mikä sinussa ihastuttaa muita?

Huumorintaju ja aitous. Oon ehkä vähän myös luonnonlapsi.

Oletko lähiaikoina nolannut itsesi julkisesti, missä ja miten?

Väittelemällä somessa.

Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy?

Ainakin joskus lähipiiriinkin kuuluville tyypeille ( jotka eivät blogiani usein lue ) on muodostunut kuva, että esittelen uusia hankintojani vain täällä. En tiedä sitten onko se yleinen harhaluulo sisustusblogeista, mutta ei mulla oo ainakaan vara ostella jatkuvaan jotain uutta ja vielä vähemmän olla sellainen bloggaaja joka esittelisi näitä vaan tiuhaan tahtiin. En jaksa lukea itsekkään sellaista sisustusblogia jossa sisältö on ainoastaan ostoksien esittelyä.

Miten toivoisit tapaavasi tulevan poikaystäväsi/miehesi?

Mullahan on nykyinen, mutta olis kiva jos tavottaisin hänet seuraavan kerran vaikka kotoa imurin varresta.

Mikä sinusta tulee ”isona”?

Mä taidan olla se jo. Mulla ei oo tarvetta kouluttautua ylöspäin nykyisestä ammatistani, mutta lisätyönä ( tai alan vaihdossa ) mua on kiinnostanut jo pidemmän aikaa kaikki luova, kulttuuri ja kirjoittamiseen liittyvä.

Mikä saa sinut nauramaan?

Useimmiten puoliso. Väsyneenä ja hiprakassa naurattaa myös paljon. Muhun uppoo melkein kaikki vitsit paitsi rasistiset.

Suurin paheesi?

Pizza, juustot, tupakka ja onhan nuita vaikka mitä muita. En osaa päättää mikä on suurin.

Oudoin tapasi?

En tiedä onko outo mut oon tosi usein yläosattomissa kotona tai sitten tosi rönttäkamppeissa.  Sit astioita tiskatessa niiden kuivauskaapin ovien on oltava auki aina.

Vaihdatko jonkin tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta kanavaa?

En tykkää ainakaan Jim tv:stä. Siellä on aina jotain tylsiä Rekkakuskit jäällä tyyppisiä ohjelmia.

Mikä on sinun suosikki piirretty Disneyltä?

Kaunotar ja Kulkuri.

Mikä oli lempi artistisi pienenä?

Varmaan joku Pikku G.

Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi ja asia, johon voittopottiasi tuhlaisit?

Ensiksi jäisin töistä heti pois ja palkkaisin vaikka sijaisen mun tilalle jos ei muuten onnistu. Sitten hermolomalle. Kaikki velat pois ja sitten varmaan elämästä nauttimiseen, läheisten hemmotteluun jollain tavalla, hyväntekeväisyyteen ja sijottaisin.

Jos olisi ”pakko” osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?

Big Brother.

 

Nyt lähden pätkävuoroon ja toivota onnea että saan sen jälkeen unta. Viikonlopuksi on luvassa pieni minireissu kun lähdetään siskolikan kanssa Jyväskylään koiranäyttelyihin. Itse en koira-allegisena tapahtumaan osallistu, vaan ajattelin käydä ostamassa jo ekat joululahjat valmiiksi. Sit maistellaan vähä viinejä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *