Hae
Chandelierhome

4 x viimeisintä hutiostosta

Huomenta päivää. Lähestyvä vuoden vaihtuminen saa aina ajatukseni rullautumaan taaksepäin ja on hyvä pysähtyä miettimään hetkeksi elämäänsä. Millainen se oli puoli vuotta sitten, entäs nyt ja mitä ajatuksia sinulla on tulevalle vuodelle? Tänään näitä asioita ei kuitenkaan pohdita, vaan nyt käydään läpi kodin hankintoja reilun vuoden ajalta jotka harmittaa tänä päivänä.

Vaikka pyrin harkitsemaan jokaista ostostani, teen silti joskus nopeita päätöksiä ja usein nämä päätökset harmittavat myöhemmin. En ole täydellinen sisustaja ja etenkin kun tässä on innostuttu aivan uudenlaisesta tyylistä, se selvästi hakee vielä itseään meidän kotona.

Moderni nojatuoli

Olin alkuvuodesta todella innoissani tästä tuolista. Tässä hankinnassa minua puhuttelivat minimalistinen ilme, modernit linjat ja kaunis väriyhdistelmä. Kuullostaa täydelliselle, mutta mutta..

Voitteko kuvitella, mä yksinkertaisti siinä ”kiireessä” unohdin tarkistaa tuotteen tiedot tarkemmin ja tästähän ei saa päällisiä irti ollenkaan. Tuolin pinta on ihanan herkkää samettia. Olisin voinut palauttaa tuolin tietenkin, mutta koin sen hankalaksi ja päätin etten anna sen häiritä.

Joskus tullaan hankkimaan (minä hankin) varmasti uusi nojatuoli lukunurkkaukseen ja silloin tämä saa lähteä vaikka vierashuoneeseen tai uuteen kotiin. Hyvät myyntipuheet alussa eikö?

Marmoripöytä

Blogiani aikaisemmin lukeneet saattavat muistaa ettei tää täti tykkää hirveästi marmorista. Halusin kuitenkin minimalistisen sohvapöydän ja sen sijaan että olisin panostanut, minä pihistin.

Tämän tyylisiä pöytiä ei oikein löytynyt kuin marmorilevyllä ja suunnitelmissa oli päällystää kansilevy uusiksi jollain mieluisemmalla värillä mutta ajatukseksi se sitten ainoastaan jäi. Marmori on todella herkkä pinta ja ei mun juttu.

Lasipöydät houkuttelee jälleen vaikka yhden sellaisen omistaneena vannoin ettei enää ikinä. Siinä on vain jotain niin klassisen kaunista ja ajatonta. Mutta kirkkaana pintana ehdoton nou vielä. Ehkäpä savunvärisenä?

Maali taittoi siniseen

Maalit on sellaisia että niiden kanssa tuntuu aina tulevan vääriä valintoja. Vaikka miten niitä vertailisi eri valoissa ja yrittää olla tarkkana, silti lopputulos yllättää.

Alkuvuodesta maalattiin olohuoneen seiniä uusiksi ja ensimmäinen maali näytti mun silmissä taittavan siniseen ja K taas näki punaista. Uusiksihan se meni ja onneksi sen jälkeen mulle vinkattiin näistä värikoodeista jotka kannattaa aina tsekata. Ja hyvin myö nähtiin taittoja miehen kanssa, se nimittäin taittoi siniseen ja punaiseen, kumpaankin puoliksi.

Pilipali sivupöydät

Ja viimeisimpänä mua on jäänyt harmittamaan edulliset sivupöydät jotka totesin jo heti huteriksi silloin ja huterat ne on edelleen. Silti piti ostaa?! Koska hinta. Onneksi nykyään minua kiinnostaa enemmän laatu.

Lisäksi toistuva minimalistinen ilme huonekaluissa kyllästyttää ja haluan rikkoa tätä yhteinäisyyttä mitä nähdään Vittsjössä, modernissa nojatuolissa, sohvapöydässä ja sivupöydissä.

Vaikka hutiostokset harmittaa ei niitä kannata jäädä liikaa murehtimaan, moni tekee näitä varmasti joskus ja tärkeämpää on muistaa harkita seuraavalla kerralla enemmän. Ennen vuoden vaihtumista täytyy ehdottomasti tsekata myös ne hankinnot jotka tuottaa iloa edelleen.

Nyt leppoisaa viikonloppua kaikille, me ollaan siskolikan kanssa ajelemassa Jyväskylään minilomalle. Palataan huomenna.

2 kommenttia

  1. Hanttu kirjoitti:

    Sitten kun oot nojatuolia myymässä, vinkkaa mulle ekana 😉 kuolaan sitä edelleen..

  2. chandelierhomeblog kirjoitti:

    Huomenta.

    Ehdottomasti sinne sitten kunhan ajankohtaista on 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *