Hae
Chandelierhome

Joulu 2018 | Perinteinen punainen

Perinteinen punainen viehättää jälleen

Enpä olisi arvannut pari vuotta sitten että joulun perinteinen punainen viehättäisi jo näin pian. Joskus vuosia sitten meillä siis nähtiin viimeksi tätä väriä ja hyvä etten tuolloin vienyt jo kaikkia punaisia kirpparille myyntiin. Tilalle tuli valkoinen ja hopea joulu. Sitten kultainen. Mun mieltymykset joulukodin sisustuksessa ei todellakaan ole mennyt tasaisesti, mutta päätin aikaisemmin etten tästä koe minkäälaista stressiä. Hyvä jos kerrankin näkyy värejä enemmän tässä huushollissa.

Olen jostain syystä yhdistänyt perinteisen punaisen myös hieman vanhahtavaan tyyliin joulukodissa. Sellaiseen mikä lapsuudessa näkyi ja nykyään mieli halajaa moderimpaa. Mutta eihän tämä pidä paikkaansa. Perinteinen punainen on myös oikein kiva moderni punainen.

Keraamiset mökit ovat mielestäni jo ihan klassikko joulukodeissa ja ne jos mitkä tuovat itselleni tosi oldstyle joulufiiliksen. Mainittakoon myös että tänä vuonna vanhat joululaulut ovat kuullostaneet pitkästä aikaa tosi hyville. Mitä lie tämä tarkoittaa?

Perinteistä punaista, vihreää, kultaista, hopeaa, valkoista ja mustaa. Ripauksena kaikki mahtuu saman katon alle ja kodin yleisilme värien kirjosta huolimatta on maltillinen sesongin suhteen. Joskus on hyvä käydä varastoja läpi uusin silmin ja innostua uudelleen jostakin.

Olen aika innoissani. Tälle päivälle on luvattu pakkasta ja aurinkoa ja sitä on kaivattu. Pakko oli herätä jo hyvissä ajoin että pääsee koko päivästä nauttimaan mahdollisimman paljon. Ulkoilua auringonvalossa ja valokuvausta sisällä on suunnitelmat tälle päivälle. Leppoisaa viikonloppua kaikille siitä huolimatta.

Lisää joulupostauksia? Luitko jo Joulun odotus saapui postauksen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *