Hae
Chandelierhome

Allergikon joulukuusi

Ajatella, marraskuu on jo yli puolen välin ja kohta on oikeasti joulukuu? Jälleen kerran voin vaan ihmetellä tätä maailman menoa kun aika menee niin nopeasti ja tuntuu ettei perässä pysy millään.

Uuden kuusen hankinta alkaa olla jo punaisena to-do listalla ja mieli on hieman haikea kun pitääkin olla aidolle kuuselle niin allerginen. Tästä to-do listasta muuten pystyisin kertomaan ihan oman postauksen verran joskus toiste mutta se on suoraan sanottuna ollut sellaista sananhelinää itselläni usein. Vähän niinkuin kalliopuutarhankin tekeminen joka kesä, mutta ehkä tällä kertaa suhtautuisin listaan vakavemmin ja toivottavasti myös kesällä 2019. Ei sillä että ne mitään ehdottomia olisi, mutta joulun to-do listat ovat aina olleet sellaista kivaa maustetta arkeen ja olisi sääli jos ne jonkun kiireen tai muun typerän syyn vuoksi jäisivät tekemättä.

aLLERGIAYSTÄVÄLLINEN, aidon näköinen JOULUKUUSI?

Meidän muutama vuosi sitten hankittu joulukuusi on edelleenkin kaunis näky, mutta se on ehkä epäkäytännöllisin kuusi ikinä.  Sen päällä edustava tekolumi on ihan jees, mutta se karisee siitä kuin hilse huonosta päänahasta ja esimerkiksi pölyjen pyyhintä on täysi mahdottomuus kun luminöyhtää varisee pienestäkin hipaisusta.

Ei enää siis karisevaa tekolunta ja valkoinen kuusi ei ole koskaan napannut tarpeeksi. Toiveena olisi saada mahdollisimman paljon aitoa jäljittelevä, luonnollinen vihreä kuusi.  Tai jos joku tietää joulukuusen jonkun serkun vaikka joka olisi allergiaystävällinen niin auta neitoa hädässä.

Jotakin saattoi jäädä kiinnostamaan minkälainen tämä lunta tiputteleva kuusi oikein on ja siinäpä hän olisi..

Tuntui hyvälle fiilistellä samalla viime talven lumia joita on jo niin ikävä. Lisää kuvia tästä aikaisempien vuosien kuusesta löydät muuten tästä postauksesta.  Ihana se on muuten, mutta nyt haluan ulkonäön lisäksi edes jollain tapaa käytännöllisen kuusen.

Hyvää illan jatkoa kaikille. Täällä valmistaudutaan kunnon työputkeen ja arki siis alkaa huomenna. Palataan!

2 kommenttia

 1. Jaaana kirjoitti:

  En pysty neitoa hädässä auttamaan kuusivinkin tiimoilta, mutta voi kuin kaunis tuo teidän (hilse)kuusi onkaan! 😍😅 Minkä korkuinen se on? Jos meinaatte heivata sen mäkeen, niin mä tarjoudun ostamaan sen 😊 Siis niinku oikeasti 😊 Oon ite Kajaanista niin eikä Pohjois-Savo kovin kaukana (?) kai oo 😅 Laittele hintaa ja viestiä jos haluat ❄😊

  Kiitos mukavasta blogista ja ihanaa viikonloppua! 🌞❤

  Terkuin, Jaana

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Heippa Jaana! Kuusi on muistaakseni 180cm korkea. Laitan sinulle sähköpostia 🙂 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *