Hae
Chandelierhome

Black Friday ei kiinnostakkaan

KUVA: SIRPA KANANEN

Black Friday – Uhka vai mahdollisuus?

Ei oo ensimmäinen kerta kun odotan esimerkiksi tilipäivää. Mielessä on miljoona juttua mitä on pakko ostaa ja sitten kun se kauan odotettu tilipäivä koittaa, ei kiinnosta laskujen maksun jälkeen työntää rahaansa mihinkään ylimääräiseen.

Odottelin innolla tämän vuoden Black Friday päivää ja tarkoituksena oli hankkia kaikkea tärkeää, kuten remonttijuttuja ja muuta. Mutta kuten viimekin vuonna, tänä vuonna tuskin tätä tavaraa niin kovin edullisesti löytää ja jemmaan ostetut listat yms ei nappaa yhtään.

Kaikenlainen muu, ei niin tärkeä saa jäädä koska mun prioriteetit on nyt muualla ja ennemmin suunnittelen vaikka lähestyvää wc:n remonttia kuin lärään läpi verkkokauppoja tarjouksien perässä.

Vaikka tämä tarjouksien päivä onkin tosi kaupallinen juttu on siinä hyvät puolensa. Se antaa hyviä mahdollisuuksia esimerkiksi huonommin tienaaville tehdä tärkeitä hankintoja talouteen. Oon kuullut että mm. astian tai pyykinpesukoneet voi löytää tosi edullisesti näinä aikoina.  Ja onhan tää hyvä tilaisuus lapsiperheille täydentää vaikka tulevan kauden vaatevarastoja.  Oon hyödyntänyt Black Fridayta tasan yhden kerran ja silloin hankin nämä ihastuttavat kynttilänjalat joihin en oo kyllästynyt vieläkään muistatko? (klik) 

Vähänkö viime kerralla näyttänyt erilaiselta kotona?

Mulla on menossa melkoinen työputki ja hieman hirvittää. Paljon iltoja tiedossa, vähän aamuja ja päälle vielä muutama yö. Listan lopussa häämöttää onneksi miniloma kun sain suunniteltua itselleni viiden päivän vapaat itsenäisyyspäivän tienoille. Ehtiipähän koristella rauhassa kuusen ( apua ei oo mitään kuusea vielä ) , kartoittaa kalusteita wc:hen puolison kanssa, käydä mummoloissa ja ottaa tätitettävä yökylään. Miten sinun viikko on mennyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *