Hae
Chandelierhome

Moderni lukunurkkaus | Päivittelyä osa 281

Heipparallaa ja hyvää viikonloppua! Kylläpäs tuntui mukavalle hankkia vihdoinkin matto olohuoneen lukunurkkaukseen. Se oli niin kiva, että mieskin päivitteli muutosta entiseen.

Alle vuoden ikäinen villakoira Vilma ei ole tehnyt pitkään aikaan pissejä lattialle, mutta isommat hädät muutaman kerran silloin kun ei olla tajuttu hänen  hienoisia signaalejaan pyrkiä ulos. Siksi siis pidempi tauko matoista ja nyt vaan peukut pystyyn että tämä säilyy siistinä.  Olen syöttänyt ruuat muutaman kerran maton päällä koska koirat ei yleensä tee ruokapaikalleen tarpeita kuulema. Nyt kun heti kehuin täällä tätä virtsanpidätystä niin eiköhän se innoissaan/unissaan tehnyt yks aamu tällä viikolla SÄNKYYN pissit.

En suosi väliaikaista mutta..

Moderni lukunurkkaus on taas askeleen lähempänä valmista,  vaikkakin sen seinään en ole vieläkään tyytyväinen.  En suosi väliaikaisia ratkaisuja, mutta aina voi sisustaa väliaikaisesti jo olemassa olevilla jutuilla kotoa, kuten näillä tauluilla joita olen vuoronperään tuossa kokeillut.

Haaveissa on ollut Kaarnia Designin pyöreä taulu jo jonkin aikaa tuohon seinälle komeilemaan, mutta valitettavasti on ajateltava järjellä ja tehtävä oikeasti remontteja välillä pois alta. Ehkä olen ansainnut syntymäpäivälahjaksi uuden taulun keväällä? ( olenhan.. ) Tai ehkä tiedän myös mihin lomarahani ensi vuonna laitan.

Viimeisellä vapaapäivälläni tällä viikolla tein spontaanin reissun Ikeaan. Sen lisäksi että mun Instagramin stories herätti hämmennystä ja osa luuli että meille tulee vauva, tein myös muutaman hyvän ostoksen Ikeasta, kuten kuvissa näkyvä moderni kynttelikkö joka sopii hyvin erilaisiin tyyleihin, kuten Pinossa blogin Essin kotiin eikö totta?

Ajatus tulevasta vauvasta taas heräsi osalle storiesin puolella vilahtavasta vuoden 2018 äitiyspakkauksesta joka näkyi serkkulikkani kotona kun kävin katsomassa hänen esikoistaan. Itse en asiaa edes tajunnut vaan aluksi ajattelin että päätyikö tytärtään imettävä serkkuni videolle vahingossa kun otin pätkää heidän olohuoneestaan storiessiin.

Vapaapäivän reissulla täydensin myös sisustustyynyjen päällisiä kun Vilijonkka oli rikkonut ne kaikki aikaisemmat turhuuksissaan. Uudet tyynyt täytyy varmaan laittaa evakkoon aina väliaikaisesti kun ei satuta ite kotona olemaan ettei historia toistu. Nyt kutsuu työmaa, palataan.

Lisää aiheesta lukunurkkauksen päivittelyä?

Suunnitelma alunperin

Syksyinen lukunurkkaus

Keväinen lukunurkkaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *