Hae
Chandelierhome

Tervetuloa joulukuu!

Ihana joulukuu…

Huomenta vain joulukuu ja kaikki muut. Hommahan on sellainen, että jos et mun Instagram feedistä ole jo bongannut asiaa, niin mulla alkaa tämän työputken jälkeen piiiiitkät vapaat.

Viisi päivää, ihan kuin miniloma ja tulevat vapaapäivät on omistettu kodille, lähestyvälle joululle, herkkupäiville, läheisille ja urheilulle. Se on kotipaikka joka kutsuu, eikä turvaranneke ja loput vapaapäivät huipentuvat siihen kun pikku eukko, eli tätitettävä saapuu meille yökylään tänne maalle.

Huomaa boheemi, rento tyylini. Ei paljoo haittaa jos on paita nokisena ja tukka hieman takussa.

Valoisa joulukuu – marraskuu on enää pelkkä etäinen ajatus

Alkuun vaikutti aika synkältä tämä talven alku ja ehdin hetken jo hieman inhota marraskuuta mikä on yleensä ollut ihan jees kuukausi. Marraskuu on ollut normaalisti täälläpäin jo ihan yksinkertainen, kylmä alkutalvi mutta nyt se piti lumettomuutta tosi pitkään ja se vaikutti omaan vireystasoon näin jälkikäteen ajateltuna.

Sesonki on parhaimmillaan ja joulukuu on muutenkin ihan huippu kuukausi kiitos arkipyhien. Joululistalla saadaan nauttia peräti yhdeksästä vapaapäivästä, ihan hurjaa.

Jouluradio on soinut melkein joka ilta, glögiä on kumottu hiljalleen jo purkki, asenne on toiveikas uusien joulureseptien suhteen ja muutamat pikkujoulut on lyöty jo lukkoon. Kerrassaan ihanaa aikaa ja tervetuloa joulukuu! Leppoisaa viikonloppua.

Kuvat minusta: Sirpa Kananen 

Lisää fiilistelyä aiheesta joulu?

Joulun odotuksen lumoissa

4 x inhokkia joulusta

Allergikon joulukuusi

Joulu 2018 | Perinteinen punainen

Joulun odotus saapui

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *