Hae
Chandelierhome

Joulukuusi esille

 

Ilmassa on joulun odottamisen taikaa, kynttilän ja kauramaitokahvin tuoksua. Olohuoneessa kajastaa uusi valo. Meidän joulukuusi on esillä ja mun pitkät vapaapäivät ovat alkaneet.

Joulukuuset tulivat mielestäni tänä vuonna tosi aikaisin, tai sitten se vain tuntuu siltä kun oma kuusi on jo mielessä. Aikaisempina vuosina palvellut luminen, keskikokoinen kestokuusi löysi uuden kodin näppärästi täältä blogin kautta ja ajatukset sai suunnata uuteen joulukuuseen. Eilen lähdin silmät verestävinä, yövuoron jälkeisten 3h unien jälkeen K:n kanssa Kuopioon kuusiostoksille.

Kuusia löytyy monenlaiseen makuun ja nykyään kestokuusista on saatu tehtyä todella aidon näköisiä. Omani kohdalla oli yksinkertaiset kriteerit, sen tuli olla laadukas ja kestää aikaa. Sellainen jonka nostaa esille vuodesta toiseen tyytyväisenä. Ajatonta siis.

Tummanvihreä, tuuhea ja korkeudeltaan 210cm kuusi on juuri sopiva meidän makuun. Siinä on yhdet valot entuudestaan ja lisäsin siihen nyt vain itselleni ehdottomat, tuikkivat jouluvalot joiden kauneus ei välity näihin kuviin riittävästi, joten kannattaa käydä kurkkaamassa mun Instagram feedi minne jossain vaiheessa laitan videon kuusesta ehdottomasti.

Kuusi valoineen on mielestäni niin kaunis, että itseasiassa harkitsin vakavasti etten laita siihen edes mitään muita koristeita. Nyt en joka tapauksessa jouda, koska kotipaikka kutsuu ja mummojen padat. Onhan se koristeltava myöhemmin. Blogi hiljenee nyt vapaiden ajaksi ja seuraavan kerran uskoisin postauksia tulevan vasta sunnuntaina.

Ihanaa itsenäisyyspäivää ja viikon jatkoja kaikille. Palataan!

Lisää jouluhössötystä?

Perinteinen punainen

Allergikon joulukuusi

Itsenäisyyspäivän kuusi

Tervetuloa joulukuu!

Joulun odotuksen lumoissa

2 kommenttia

 1. Jaana kirjoitti:

  Itsestäkin tuntuu, että kuuset tulivat tänä vuonna tosi aikaisin!

  Mutta kiitos kun saimma tarjota teidän entiselle uuden kodin 😍 Kuusi on I H A N A ja juuri nytkin ihastelen sitä, tässä sohvalla hämärässä aamukahvia villasukat jalassa juoden ❤ Ihan nappi ostos – kannatti ehdottomasti silloin myyntiaikeistanne kysyä 😊

  Ja, teidän uusi kuusi näyttää hirmukauniilta jo ihan noinkin, pelkkien valojen kanssa ❤ Rentouttavia vapaita, ihanaa itsenäisyyspäivää ja tunnelmaa joulunodotukseen! ❤

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Hyvä että kuusi löysi tiensä teille ☆🌲😊

   Minä tykkään tosiaan myös sellaisenaan tuosta ja kiitoksia samoin, hyvää itsenäisyyspäivää ja tunnelmallista viikkoa sinnekkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *