Hae
Chandelierhome

Helppo, moderni joulukranssi

Moderni joulukranssi on selvästikkin tämän vuoden suosituin diy hitti ja onhan nämä vallan suloisia, etten ihmettele yhtään että niin moni on näitä innostunut tekemään. Ja nää on oikeasti super helppoja tehdä.

Viime viikolla taitelin omani ja kukkakauppiaskin arvasi heti mitä tuleman pitää kun pyysin useampaa eucalyptuksen oksaa ja havuja.

Kotoa löytyi entuudestaan tarkoitukseen juuri sopiva pyöreä pohja, tämä Menun Pov kynttelikkö ja aika nopeasti sain askarreltua omani seinälle.

Mitä diy joulukranssi tarvitsee?

 • Valmiin pohjan kuten seinäkynttelikkö tai metallirengas, mutta olen myös nähnyt jonkun tehneen hengarista omansa.
 • Rautalankaa + pihdit
 • Tuoreita eucalyptuksen oksia, havuja, muita kauniisti kuivuvia lajeja.

Kranssin teko onnistuu tällaiseltakin tyypiltä joka tykkää värittää vähän isommalla kynällä ja ei kykene mihinkään pikkutarkkaan. Mitä huolettomampi, sen parempi minusta.  En ole koskaan ollut mikään kummoinen askartelija ja joululahjojen paketoimisvinkkejäkään ei sattuneesta syystä täällä pahemmin jaeta.

Huomenna olisi arkeen paluu ja tuntuu etten ole vielä valmis, mutta mentävähän se on.

Tyylilleni uskollisesti olen jättänyt taas kaiken viime tippaan kun on kyse lahjojen ostosta ja siivouksesta, mutta en oikeastaan jaksa edes stressata. Kyllä ne ehtii vaikka edeltävänä päivänä niinkuin ennenkin ja mulla on joulufiilis hävinnyt jonnekkin mystisesti enkä jaksa sitä nyt väkisin herätellä esille. Se tulee jos on tullakseen ja nyt toivottelen kaikille hyviä päivän jatkoja.

Lisää aiheesta joulu?

Minun kaunis ja kohtuullinen joulu

Ajat muuttuu, onko mulla enää perinteitä?

Joulukuusi esille

2 kommenttia

 1. Merja kirjoitti:

  Ihana kranssi. Ja muutenkin sinulla kaunista😍

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Kiitoksia paljon sinulle ja tunnelmallista viikon jatkoa 😊🌲

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *