Hae
Chandelierhome

Hävinnyt joulumieli ja kuusi on koristeltu

Heippa sinä koristeltu joulukuusi ja hävinnyt joulumieli. Kun ensimmäisen kerran katsoin sinua, vihreää ja verestä, olin niin vakuuttunut ettet muita koristeluja kaipaa ja olet todella kaunis sellaisenaan. Ja ehkä et olisi kaivannutkaan, mutta ajatus kuusesta ilman koristeita tuntui oudolle ja en raaskinut jättää perinteisiä joulupalloja laatikkoon hyödyttömiksi. En myöskään osannut arvata että tänäkin vuonna mun niin katossa ollut joulufiilis häviää niin herkästi ja ehkä en olekkaan niin jouluihminen mitä olen luullut?

Nyt on kuitenkin ne koristeet kuusessa ja muuttihan se ilmettä heti. Ehkä vertailen näitä kuvia ja pohdin asiaa uudelleen ensi talvena että koristellakko vai ei joulukuusi sen kummemmin? Kuvia kuusesta sellaisenaan valojen kanssa löytyy täältä.

Kun joulua tekisi mieli lähteä pakoon..

Kuten aikaisemmin mainittu, on joulumieli hävinnyt jonnekkin ja lepertely joulukuuselle postauksen alussa ei sitä takaisin tuonut ja mä rehellisesti odotan niin jo seuraavaa vuotta.

Blogi on toiminut minulle aina alustana jossa saan käsitellä myös omia, rehellisiä ajatuksiani ja siksi en niitä suodattanut tälläkään kertaa. Tuntuisi hölmölle kirjoitella niitä näitä joulusta hymyssä suin, kun oikeasti pinnan alla kuohuu niin että läikkyy jo yli. Olkoot ensi joulu parempi ja ainakin stressittömämpi kun sen viettää hyvällä mielellä töissä niinkuin ennen vanhaan.

Jouluisia kuvia on kuitenkin kiva napsia, joten siksi blogi ei sentään ihan mykkäkoulua ole joutunut viettämään. Nyt tunnelmallista loppu viikkoa kaikille ja pitäkää peukkuja pystyssä että joulunmieli saapuisi vielä tähänkin mökkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *