Hae
Chandelierhome

Koti hiljentyy joulun viettoon

Hei vaan sinne ja apua, se on kohta tosiaan joulu.

Hommahan on sellainen, että se viimeksi mainittu kadoksissa ollut joulumieli on pikku hiljaa virittäytynyt uudelleen esille ja nyt mä vaan yksinkertaisesti vielä vähän höyryän ja sitten vasta nautin.  (viimeisin postaus koskien kadonnutta joulumieltä)

Vaikka päivä alkoi kiireisesti tänään töissä, jatkui sellaisena koko työpäivän, oli lähdettävä heti töiden jälkeen jouluostoksille ja kotiin saavuttua oli edelleen pieni tuli perseen alla sekä päähän koski. Niin nyt on tämän päivän työt tehty.

Joululahjat on ostettu, kotia hieman siivottu, lämmitetty uunia, puoliso on piikannut wc:n kaakeleita ja ennen kaikkea villakoira Vilma on pesty.

Netflix pyörimään, takeaway pizzat esille ja pitkät yöunet tiedossa.

Huomenna siivotaan vielä huusholli loppuun, ostetaan jouluinen leikkokimppu, paketoidaan lahjat, kokkaillaan herkut pyhille, vietetään kinkun paistajaiset, huomioidaan viime hetken puutteita, lenkitetään puudelit pitkästä aikaa ja pestään vielä villakoira Hilkka. Sen jälkeen me pysähdymme, hiljennymme ja nautimme.

Blogi hiljenee tänään hetkeksi ja nyt toivottelen oikein rakasta, rauhallista ja hyvää joulua kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *