Hae
Chandelierhome

Ei enää joulua (suklaata) kiitos

Hyvää iltaa.  Joulun jälkeen oli tänään arkeen paluun aika ja ai kauhee miten mua väsytti mennen tullen. Lepoasento iltapäivästä on edelleen virhe ja päiväunet eivät tälläkään kertaa kestäneet sitä ihanteellista 30minuuttia, vaan nukuin sitten sellaiset kolme tuntia melkein.

Tänä vuonna joulu oli vähän sinne päin ja oikeastaan koko päivä ei tuntunut siltä itseltään kuin ainoastaan silloin kun pukki jakoi lahjat. Illalla ei katsottukkaan puolison kanssa Raskasta Joulua vaan Varasto2 ja kauhuelokuvat kiinnosti enemmän. Ei tehnyt mieli lanttulaatikkoa ja lohta, vaan olisin voinut vetää vaikka tortilloja. Ja ainiin meillähän oli jätkänkynttilätkin näitä pyhiä varten jotka näköjään unohdettiin.

Monessa asiassa oikaistiin ja se ei edes haittaa. Päivä oli loppuunsa mukavan stressitön ilman turhaa hössöttämistä ja suorittamista enää kotona.

Ei enää suklaata kiitos

K saa vetää meidän yläkaapin konvehtirasiat sun muut suklaat, mulle on tullut ehkä elinikäinen ällötys niihin. Josta muuten tulikin mieleeni että täällä Vaikuttajamediassa ainakin Emma on päättänyt olla vuoteen 2020 asti herkkulakossa. Milloinkahan mä ja mun synnyttäjän lantio kyettäisiin samaan?

Joulun siivoan heti huomenna pois kun tämän päivän vapaa-aika meni ohjelmaltaan uusiksi eikä touhukkaaksi minusta enää ole. On täällä kotona sitten taas ihanan selkeää kun saa kaiken ylimääräisen pois. Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa arkeen paluuta. Eikös se muillakin huomenna jo ala?

Ps. Huomasitteko että ihanat tulppaanit ovat saapuneet kauppoihin?

2 kommenttia

 1. Riikka - Sävyni blog kirjoitti:

  Täälläkin alkaa konvehdit tulemaan korvista. Lahjaksi saatu Toffifee paketti täytyy kuitenkin tuhota ennen, kuin luovun perinteisestä joulunajan suklaariippuvuudesta 🙂

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Heippa Riikka.
   Ai kauhee, mä luovutin jo puolisolle kaikki herkut. Ei jaksa enää 😂 hyvää yötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *