Hae
Chandelierhome

Uusi vuosi, ei mitään lupauksia vaan haasteita

Uusi vuosi lähestyy ja huomasinpa muuten että olenkin tavallaan sen osittain vapaalla. Olen siis tämän vuoden viimeisen päivän vapaalla ja 1.1 alkaen taas töissä. Tarkoituksenani oli olla töissä kummatin päivät mutta mikä lie aivopaska tullut kesken listan suunnittelun mulla. Vähän harmittaa kun meillä on kiertävät listat töissä ja kun viimeksi olin tämän ajan vapaalla, niin oli todellakin tarkoitus olla se nyt töissä. Anyways, mä en aijo luvata tulevalle vuodelle yhtään mitään ja siihen on syynsä.

Minulla on ikävä taipumus höpötellä välillä jonninjoutavia kuten kalliopuutarha, laihdutuskuurit ja tänä vuonna ostan joululahjat ajoissa tyyppiset ajatukset. Ja sitä ne nimenomaan olivat, pelkkiä ajatuksia.

Viimeksi lupasin panostaa omaan ja parisuhteen hyvinvointiin enemmän.  No sitten me riideltiin enemmän kuin koskaan ja mä olen lihonnut hirveästi.

Tällä kertaa en lupaa siis mitään. Asiat tapahtuu jos niin on tarkoitus ja etukäteen suunnitellut lupaukset tässä tapauksessa eivät niitä tuo vaan saattavat jopa pahentaa tilannetta.

Sujuvasti tämän jälkeen kuitenkin otin haasteen vastaan. Tiedättehän niitä, Facebookissa pyöriviä olen niin monta päivää ilman herkkuja kun tulee tykkäyksiä päivityksiä. Nyt mä olen siinä mukana ja itseasiassa olen aika innoissani tästä haasteesta. Se on nimenomaan haaste minulle.

Tulevaisuuden haaveita?

Mitään urahaaveita ei itselläni tällä hetkellä ole ja ainut asia missä voisin yrittää pyrkiä eteenpäin ilman että kuitenkaan mitään lupausta teen olisi valokuvaus ja blogi.

Toivon että jaksan innostua arjessani aina samalla tavalla jostain uudesta tai vanhasta niin kuin ennenkin. Säilyttäisin melkein positiivisen elämänasenteeni läpi vuoden jos vastoinkäymisiä tielleni tulee ja niitähän tulee.

Blogi saisi kehittyä tasaisesti eteenpäin, kuten Instagramikin, (ai kamala muuten että Instassa on vaikea kehittyä nykyisen algoritmin vuoksi)

Toivon että osaisin nauttia hetkestä vieläkin enemmän ja löysätä pipoa ajoissa etten muuttuisi niin montaa kertaa pirttihirmuksi vuoden aikana. Teetkö sinä uuden vuoden lupauksia? Nyt toivottelen kaikille oikein hyvää lähestyvää 2019 vuotta ja olkoot se meille kaikille oikein hyvä vuosi. Palataan!

Muistatko mistä muuten kirjoittelin tänä vuonna ensimmäisen kerran?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *