Hae
Chandelierhome

Talven sisustus – Ihanaa selkeyttä

*Sisältää mainoslinkkejä

Heippa ja oikein mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa kaikille. Vuosi on vaihtunut ja nyt on aika aloittaa sydäntalvesta nauttiminen.

Kotona alkoi taas uusi kausi sisustuksessa  ja se näkyy tässä huushollissa yleisenä selkeytenä ja raikkautena. Pöydät ei notku enää joulukoristeita ja siivoaminenkin on helpompaa kun ei ole esimerkiksi kuusea tiellä.

Joskus tykkäsin sisustaa talvella karvaisin elementein, kuten lampaantaljoilla ja pörröisillä tyynyillä, mutta sitten ne alkoivat tuntua jotenkin tosi pölyisille ja luovuin niistä.

Ikeasta hankitut harmaat tyynynpäälliset sopivat aiheeseen ja tyynyillä on muutenkin helppo piristää kodin yleisilmettä edullisesti. Jännä muuten että pari hassua tyynyä sai valokuvatessa myös valkoiset seinät näyttämään harmaalle.

Teräksen värinen *Nappula on juuri passeli tavalliseen talveen, eikä se tuo niin joulua mieleen, toisin kuin kultainen väri kynttilänjaloissa aina itselleni.

Erilaiset leikkokimput piristävät sisustusta, värimaailma vaihtelee sen mukaan mikä sattuu milloinkin miellyttämään ja kynttilöiden tuomaa tunnelmaa ei voi olla korostamatta.  Viileät, harmoniset sävyt selkeästi viehättävät tässä ja nyt ja joulupukilta saatu violetti hyasintti inspiroi vaikkei väriä muuten kotona juuri näykkään.

Spotifystä kuuluvat talven suosikit, kuten Hector joka on muuten sellainen taiteilija että hänen kappaleensa kuullostavat tähän aikaan vuodesta aina erityisen hyviltä. Päivät pitenevät ja ajatukset karkaavat välillä väkisinkin kevääseen. Kerroinko jo muuten että kaupoista löytää jo tulppaaneita? Eikös olekkin aika ihanaa.

Nautitaan lumisista maisemista, sinisistä hetkistä, pakkasesta, hiihtoladuista ja toppavaatteista. Kaikesta tästä talvesta.

Ps. meillä on se wc:n remontti menossa, tulee muuten ihan erilainen kuin alkuperäinen. Muistatko miltä miltä vanha wc näytti?

Ja PPS. Olohuoneessa on vaihdettu PITKÄSTÄ aikaa järjestystä. Ensi viikolla kurkistetaan sinne tarkemmin!

3 kommenttia

 1. Hanttu kirjoitti:

  Käytkö ostaa kukkakaupasta vaan tollasenaan harsokukkaa? Vai myydäänkö sitä jossain muuallakin? 🙂 Jos tuo siis on hatsokukkaa noi muutama oksa maljassa.

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Heippa <3 Joo kukkakaupasta, en oo tavan kaupoissa löytänyt vielä tuota.

 2. Hanttu kirjoitti:

  Okei 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *