Hae
Chandelierhome

Lukunurkkaus tänään

Heippa! Blogiani pidempään lukeneet ehkä muistavat, että lukunurkkaus jos jokin on päivittelyn alla ollut useamminkin. Se on ollut sellainen keskeneräinen projekti niin kuin moni muukin nurkka kotona, mutta siinä mielessä hieman tähdellisempi koska se on näkyvillä kokoajan siellä missä kaikki arki ja elämä on. Eli toisella puolella olohuonetta.

Olohuone laajennettiin pari vuotta sitten ja sen myötä tämä lukemiseen tarkoitettu nurkkaus sai alkunsa. Siellä ei vielä ole luettu yhtään kirjaa, kun on menossa joku kuivakausi lukemisen suhteen, eikä kirjat kiinnosta. Mutta olen varma, että kun lukukärpänen taas iskee, kulutan modernia nojatuoliakin enemmän.

Ei ole ollut aikomustakaan edetä lukunurkkauksen sisustuksessa nopeasti, koska löytyy varmaan se kymmenen muuta tärkeämpää asiaa tässä huushollissa mihin työntää rahansa, mutta viime vuonna nurkkaus eteni huomattavasti jo kun hankittiin sinne senkki ja matto.

Lukunurkkauksen simppeli muutos jo entuudestaan löytyvillä huonekaluilla

Uuden vuoden aattona pistettiin tuulemaan. Houkuttelin miehen mukaani olohuoneeseen ja kerroin että nyt muuten vaihdetaan järjestystä.

Ja miten paljon paremmat energiat huoneeseen sillä tuli. Ikean kalusteet vaihdettiin siis vain päikseen (senkki ja Vittsjö) ja nyt minusta tuntuu että ollaan valaistusta ja käytännöllisempää nojatuolia vaille valmiina. Joskus parhaat ideat syntyvät ihan vahingossa.

Täällä nautitaan pitkistä vapaista ja töihin paluu on vasta torstaina. Vuorotyön ihanuuksia se. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille. Ps. Olen tämän viikon muuten meidän Vaikuttajamedian bloggaaja, joten jos siellä on joku uusi tyyppi, niin tervetuloa seurailemaan blogiani, minkä pääpaino on sisustamisessa ja ihan tavallisessa, kolmivuorotyön rytmittämässä arjessa jossa innostutaan aina välillä jostain.

Miltä lukunurkkaus näytti ennen tätä? Päivittelyä osa 281

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *