Hae
Chandelierhome

4 x viimeisintä hittiostosta

*Sisältää mainoslinkkejä

Tykkään tehdä näköjään kerran vuoteen näitä postauksia joissa esittelen niin hitit kuin hudit kotoa. Tarkoituksenani oli koota nämä tämän hetken hittiostokset jo aikaisemmin, mutta onhan se ihan jees käydä ne nytkin läpi, miettiä vielä pieni hetki viime vuotta.

Olen ollut nyt Vaikuttajamediassa viikon bloggaajana ja se sai minut pohtimaan hieman minkälaisilla postauksilla viikko mennään. Sen sijaan että kertoisin itsestäni ja siitä miten outo joskus olen, päätin kirjoittaa jo alkuviikosta siitä mikä on blogini pääpaino ja sehän on tämä sisustaminen. (Jos nyt kuitenkin kiinnostuit enemmän tietämään minusta, niin tsekkaa kameran toisella puolen postaus..)

Mutta ne hittiostokset.. Olen hyvilläni siitä, että pystyn luettelemaan kotini neljä suosikkia noin vain koska niitä ei yksinkertaisesti ole tullut tehtyä enää niin paljon että valinnanvaikeus ihan iskisi.

Vaikka viime vuosi laiskoteltiin remonttien suhteen, oli vuosi silti oikein hyvä kun ajatellaan hankintoja ja nyt haluaisin esitellä teille nämä neljä niistä.

1. Olohuoneen valaisin

” Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sellaista jota jäin odottamaan viime kesän lopulla kun myin entisen valaisimen anopilleni. Pari ystävääni kyseli mielenkiinnolla minkälaista tilalle olisi tulossa, mutta en osannut vastata tuolloin. En tiennyt vielä vuoden alussakaan mitä tuleman piti. Jäin odottelemaan sitä joka kolahtaa ja kunnolla.”

Ensihetken ajatuksia uudesta valaisimesta löydät lisää täältä.

Ehdottomasti kodin paras hittiostos viime vuodelta on tämä *Gubin Multi-Lite valaisin jonka ostin parin kk harkitsemisen jälkeen kotiimme kevättalvella. Halusin valaisimen olevan huoneen katseenvangitsija, klassikko ja sellainen valinta joka kestää aikaa myös omassa kodissa.

2. Kirpputorien lasitavara

Erilaiset sumeat, maanläheiset sävyt lasitavaroissa viehättävät kirkkaan lisäksi ja kotiin on tullut hankittua vaikka sun minkälaisia, edullisia ja hyviä lasitavara löytöjä.

Maljakot, lautaset ja tuikut. Näiden myötä on kotiin tullut pikkasen enemmän värejäkin.

3. Lisää säilytystilaa

Ikeasta hankittu pitkä Bestå oli tervetullut. Sen lisäksi että olohuone näytti oikeasti tosi tyhjälle, mutta myös säilytystilan vuoksi. Joskus mietin sitä miten paljon meillä on edelleen liikaa tavaraa, koska asutaan omakotitalossa kahdestaan puolison kanssa ja silti tuntuu ettei kaappien sisältö aina riitä. Vaikka käyn kaapit vuosittain jopa parikin kertaa läpi. Onko mies joka näitä kaappeja oikein täyttää? (Ei se ole)

4. Maljakkorakkautta

Rakastan maljakoita ja leikkoja ylipäätään. Minusta ei tullut floristia, enkä pärjää viherkasvien kanssa, mutta leikot mä hoidan.  Näen vaivaa sen eteen että kukkakaupasta ostettu kimppu säilyy viikkoja kauniina, olen kiinnostunut lajeista ja kyselenkin usein floristilta tarkemmin eri kukista.

Viime vuonna hankin kotiini muutaman maljakon ja jokaiselle on ollut käyttöä. Näistä suosikkini on tämä *By Lassenin Lolo maljakko.   Sen tyyli pidellä kukkia sisällään on samankaltainen kuin tässä *Klongin Äng maljakossa  joka on muuten myös aktiivisessa käytössä ollut.

Pidän siitä että hittiostoksia on tehty maltillisesti, ainakin jos vertaa entiseen minään shoppailemassa ja osa näistä on oikeasti hyödyllisiä tarve-esineitä, eivätkä vain koristamassa kotia. Nyt tää leidi toivottelee leppoisaa sunnuntaita kaikille ja painelee pätkävuoroon. Palataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *