Hae
Chandelierhome

Enemmän värejä kotiin

Kaikki alkoi hyasintista.

Kun joulu raikottiin pois ja tilat valtasi melkein koko huushollissa pelkkä selkeys, valoisuus ja harmonia. Huomasin miten suloiselle värikäs hyasintti näyttääkään selkeässä ympäristössä. Siinä missä betoni on alkanut viehättämään yhä vaan enemmän, on myös tämän talven myötä alkaneet uudet värit viehättämään, kuten tämä violetti hyasintti.

Sujuvasti välillä toiseen, mutta tämän viikon vapaat menee todellakin niin eri tavalla kuin viime viikolla. Viime vapaillani vedettiin siis ystävättäreni kanssa ihan hirveät viinikyykyt meillä extempore, harmaissa oloasuissa heiluen. Oli niin hauskaa että huppu tutisi, mutta ai kauhee mikä olo näistä ilotteluista nykyään tulee. Nyt siis ruotuun ja yritän saada itseni hiihtoladuille ja lumikenkäilemään tämän viikon aikana, jos vaan kelit pysyisi sopivina että kiristyisi pakkanen liikaa.

Tämä talvi toi enemmän värejä kotiin

Talvi on mennyt siinä mielessä sisustusrintamalla muutenkin erilaisesti, sillä kuten jouluna halajin ympärilleni enemmän värejä, jatkui tämä väribuumi myös tänne sydäntalvelle asti. Kevään värit jo tietää, mutten halua vielä koko vuodenajasta kirjoittaa, koska yritän nauttia tästä hetkestä kerrankin.  Vaikka onhan ne päivät pidentynyt oikeasti jo huimasti…

Meidän kodin värimaailma ei ole enää niin harmonisen tasainen kuin aikaisemmin ja itseasiassa se ei edes häiritse. Uskon, että värit kulkevat meidän jokaisen elämässä omalla painollaan, välillä muuttuen, tarve edellä kohdaten ja omaa kotia sisustaessa se onkin niin ihanaa kun minkään ei tarvitse olla ehdotonta. Joskus surkean päivän valaisee keltaiset tulppaanit ja toisinaan haluaa fyysiseltä ympäristöltä hiljaisuutta ja rauhaa.

Värit kuten moni muukin asia sisustuksessa, ovat nämä niitä kuuluisia makuasioita. Tämän kun osa vielä tajuaisi, nimimerkillä, jälleen muutaman Facekeskustelun aiheesta lukenut ja en voi kun ihmetellä miten tuomitsevia ja mustavalkoisia jotkut ovat ylipäätään kun on kyse sisustamisesta. Ai että kun rupesi taas ärsyttämään.

Nyt toivottelen kaikille oikein hyvää alkanutta viikkoa. Minä nautin pitkistä vapaista, kirpputoreilen (onko se oikein taivutettu) ja liikun niin että lihavaa hikoiluttaa. Palataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *